U bent hier:

Gedichtendag-Poëtisch muzikaal optreden Meermens

Concert Poezie

Met zijn liedjes probeert hij te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord te bieden op de vragen van elke dag.
Meermens (het alter ego van Bram Verstappen) zag het levenslicht op 13 oktober 1992. Op 12-jarige leeftijd nam hij voor het eerst een gitaar vast, waarmee hij prompt een eerste nummer fabriceerde. Naarmate de jaren vorderden leerde hij zichzelf ook enkele andere instrumenten aan (zoals piano, drum, cajon, basgitaar, mondharmonica...) en werkte hij steeds verder aan zijn nummers. Hij begon ook proza, poëzie en romans te schrijven en mede daardoor werden de teksten steeds persoonlijker en op hetzelfde moment ook universeler. Met zijn liedjes probeert hij te troosten, gelukkig te maken, gedachten te verzetten, maar vooral een antwoord te bieden op de vragen van elke dag.
Op donderdag 31 januari komt Meermens ons verwennen met eigen poëzie en liederen.

Info

Waar Bibliotheek Kortemark
Torhoutstraat 7
8610 Kortemark

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 31 januari 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
GRATISvoorwebshop: € 0,00
gratis
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Kortemark
Contact 05156 88 27