Info
Stefanie Baert is receptontwikkelaar, foodfotografe en foodblogger. Ze weet goed hoe druk je het hebt en helpt jou daarom tijd te winnen in de keuken. Mealprepping, traybakes, snelle eenpansgerechten en freezer-friendly food, ze vertelt er jou alles over in haar boeken, in haar onlinecursussen en op haar foodblog. Ze leert je snel koken op drukke dagen en inspireert je met gemakkelijke en voedzame recepten. Zo heb je meer rust in de keuken én vooral meer tijd en energie voor wat echt telt in het leven.
In 2019 bracht ze haar eerste kookboek uit, Ready, Set, Go!, een praktische mealprep-gids met 60 heerlijke recepten. In oktober 2024 kwam Traybakes uit, haar 2e kookboek, met 70 gerechten die je volledig op de bakplaat of in de ovenschaal klaarmaakt.
In deze lezing leert Stefanie jou tijd te winnen in de keuken. Zo kan je ook op drukke dagen genieten van voedzame maaltijden, zonder gedoe, zonder kookstress en zonder veel afwas.
Slimme tips om sneller te koken
- Wat zijn snelle & slimme gewoontes in de keuken?
- Hoe pas je een recept aan zodat het sneller gaat, zonder in te boeten aan smaak?
- Hoe creatief omspringen met restjes?
- Wat is mealprepping?
- Wat kan je makkelijk preppen?
- Wat als je niet elke dag hetzelfde wilt eten?
- Bewaartips en voedselveiligheid
- Wat zijn traybakes en waarom zou je ze maken?
- Waar moet je op letten bij het bereiden van traybakes? Hoe haal je het lekkerste uit je bakplaatgerechten?
- Ovengebruik: Op welke stand zet je best je oven? Wat is het verschil tussen hetelucht en boven- en onderwarmte? Kan je ze door elkaar gebruiken?
Wanneer?
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 3,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Zuidwest € 0,60 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: