U bent hier:

Familievoorstelling: De Waarheid - Theater STAP en Tuning People (+ 8 jaar)

8 jaar

In onze maatschappij draait alles om perfectie. Elke afwijking van het normale wordt als een last gezien en het liefst in een hoek geduwd. Daarom strijden Tuning People en Theater Stap voor verscheidenheid en verbeelden ze dromen die nooit zullen uitkomen.
Met een kinderlijke naïviteit viert De Waarheid het kwetsbare leven vol verlangen(s). Kleurrijk, energiek en vol verrassingen. Met een optocht vol opvallend geschminkte figuren, getooid in potsierlijke kostuums en gewapend met kartonnen karren en bellen. Kunstschilder James Ensor en de Zuid-Afrikaanse beeldend kunstenaar William Kentridge lachen in hun vuistje.

Theater Stap is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale handicap centraal staan. Het grote publiek kent hun werk vooral door de recente televisiereeks Tytgat Chocolat (VRT, 2017).

Achteraf krijgt iedereen een gratis doeboek vol leuke activiteiten om thuis nog na te genieten van deze schitterende voorstelling en kan elk kind nadien deelnemen aan een toffe workshop in het kader van de voorstelling, volledig gratis!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Beuk
Torhoutstraat 9
8610 Kortemark

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Cultuur Kortemark
Contact 051 56 61 08
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Familievoorstelling: De Waarheid - Theater STAP en Tuning People (+ 8 jaar) op UiTmetVlieg.be