U bent hier:

Een huis voor Harry - Muzikale voorstelling - AFGELAST

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Een huis voor Harry is een vrolijke, muzikale voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Leo Timmers. Voor peuters, kleuters en dreumessen, door muziektheater De Toren van Geluid.
In deze vrolijke, muzikale voorstelling zien we Harry, een tevreden huiskat,  die graag binnen is. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om daar verandering in te brengen?


Met veel plezier neemt De Toren van Geluid ons mee in dit kleine, muzikale avontuur. Over het uitslaan van je vleugels. Over het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je nog nooit eerder zag!


 

Info

Links
Waar Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 8,00; Voorverkoop: € 6,00; Kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie bibliotheek Permeke
Trefwoorden een huis voor harry, bibliotheek permeke, 2000BIB, de toren van geluid, muziektheater, peuters, kleuters, dreumessen, 2060, kinderen, theater, voorstelling
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Een huis voor Harry - Muzikale voorstelling - AFGELAST op UiTmetVlieg.be