U bent hier:

De erfenis van de Kelten

Lezing of congres Geschiedenis

De Kelten stonden aan de wieg van onze beschaving, net zoals de Grieken, Romeinen en Germanen. De oude Belgen waren Keltische stammen. De naam van België, het West-Vlaams of delen van het Christendom zijn allemaal schatplichtig aan de Kelten. Wie waren ze? Hoe leefden ze? Welke goden en godinnen aanbaden ze? Wat hebben ze ons nagelaten?
In deze lezing van Bo Vickery ga je op ontdekkingsreis met een teletijdmachine naar een ver verleden van voor onze jaartelling. Een tijd van goden en godinnen, een tijd van druïden, toverdieren en rituelen, een tijd waar de natuur nog werd aanbeden, een tijd van heel lang geleden. Maar die echter nog elke dag ons leven beïnvloedt.
Bo Vickery is de auteur van de thriller Niets is wat het lijkt. Het witte dorp waar ze het mysterie van Lissewege heeft ontrafeld. Voor een tweede boek is ze ondergedoken in oude tijden en mythologie, waarbij de Kelten één van de meest fascinerende tijdsperiodes was, die ze tegenkwam. Met deze lezing hoopt Bo om haar fascinatie voor de roots van onze beschaving te delen via legendes, verhalen en beelden.
Datum : vrijdag 13 december 2019 om 19 u
Plaats : Aurora, Onder de Toren 9, 8380 Lissewege
Prijs : 8 euro (incl drankje)
Inschrijven via : marianfack@hotmail.com of www.facebook.com/AuroraLissewege -
GSM: 0472959955
Bo Vickery: www.bovickery.eu of www.facebook.com/bovickery
Minder weergeven
Literatuur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Aurora
Onder de toren 9
8380 Lissewege (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Bo Vickery
Trefwoorden geschiedenis, Mysterie, verhalen, mythes legendes, legendes, vertellingen, sages, keltisch, auteur