U bent hier:

Cultuurmarkt van Vlaanderen 2018

+1 punt

Festival Tekst en muziektheater

De Cultuurmarkt van Vlaanderen geeft het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Een gratis cultuurfeest in Antwerpen, met een reuzegrote infomarkt en live optredens op 25 locaties. Helemaal gratis.
De laatste zondag van augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Overal in de Antwerpse binnenstad vind je informatie om je culturele agenda voor de volgende maanden te vullen. Van aan het Station tot aan de Schelde. Helemaal gratis.

Op de reuzegrote culturele infomarkt presenteren 170 organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma. Muziekorganisaties vind je op de Grote Markt, de musea presenteren zich op de Meir, theaterhuizen spelen op de Groenplaats, het vormingsaanbod kan je mee beleven op het Steenplein.

Op 25 binnen- en buitenlocaties zijn er gratis optredens. Zo kan je de sfeer opsnuiven van het stevige theaterwerk in het Fakkeltheater. Amateurtheater vind je onder meer op de Sint-Nicolaasplaats en bij Fameus in de Hofstraat.
Jazzmuzikanten hebben een eigen podium op de Meir. Er is ook een ruim aanbod klassieke muziek, en - nieuw dit jaar- een musicalpodium op de Groenplaats.

De Cultuurmarkt is ook de ideale gelegenheid om er met het hele gezin op uit te trekken. Door de Vliegroute te volgen maak je kennis met het nieuwste cultuuraanbod voor families. Bij standen met het Vlieglogo kunnen kinderen een opdracht uitvoeren of een voorstelling bijwonen in ruil voor een stempel. Een volle stempelkaart kunnen ze vervolgens aan de Vliegstand inruilen voor een fijne verrassing!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Antwerpen Centrum
onbepaald
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 augustus 2018
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Prospekta
Trefwoorden Festivals 2018 zonder 1000 Bru

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS