U bent hier:

CC Brasschaat On Air - Mosa Trio: Portraits

Concert Klassieke muziek

Genieten van muziek in je eigen living.
Met deze streamingconcerten geven we broodnodige speelkansen aan muzikanten en kunnen we ons publiek cultuur aanbieden om deze donkere tijden wat te verlichten.

Het Belgisch-Nederlandse Mosa Trio dankt zijn naam aan ‘Mosa Trajectum’, de Latijnse naam voor de stad Maastricht. Sinds de oprichting in 2010 blinkt het Mosa Trio uit in technisch meesterschap en veelzijdigheid. Dit laat het trio horen in een breed repertoire dat reikt van vroeg tot hedendaags klassiek. Het trio bestaat uit violiste Alexandra Van Beveren, cellist Paul Stavridis en pianist Bram de Vree.

In 2017 was het Mosa Trio ‘Ensemble en Résidence’ op het beroemde Festival International de Piano de La Roque d’Anthéron in Frankrijk en in 2018 bracht het zijn debuut cd ‘Portraits’ uit.

Het Mosa Trio studeerde in Parijs bij het befaamde Trio Wanderer en aan de European Chamber Music Academy waar ze door heel Europa les kregen van o.a. Johannes Meissl (Artis Quartet), Hatto Beyerle (Alban Berg Quartet), Mark Steinberg (Brentano Quartet) and Avedis Kouyoumdjian.

Tickets zijn te verkrijgen tot 8/01.
Je kan de streaming bekijken tot zondag 10/01 23:59.

Met steun van de Vlaamse overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar In uw kot
in uw kot
2930 Brasschaat

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 8 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Brasschaat
Trefwoorden 2930, 2930 Brasschaat, Cultuurcentrum Brasschaat, mosa trio, CC Brasschaat on air