Ambachtelijk Brood uit Eigen Oven
Wo 24 sep - wo 26 nov

Brood op de Plank

BakkerijmuseumIeperse Steenweg 137, 8630 Veurne
Geschikt voor alle leeftijden

Info

Telkens de laatste woensdag van de maand kan je in het Bakkerijmuseum terecht voor ambachtelijk brood. De ingrediënten? Vooral veel tijd, liefde en vakkennis. Een ervaren bakker bereidt een assortiment vers brood en ovenkoeken,  waarvan een deel wordt gebakken in de traditionele houtoven. Dit geeft een unieke smaak aan het brood, je proeft het ambacht. We gebruiken biologische bloem van Belgische bodem, zonder toevoegingen. Puur, lekker brood van dichtbij dus!

De gebakken broden zijn vanaf 14u te koop in het Museumcafé. Wie de bakker graag aan het werk ziet, komt best in de voormiddag.
Heb je vragen over het bakken van brood, of het gebruik van de houtoven? Dit is het moment om ze te stellen, de bakker helpt je graag.

Wanneer: Gewoonlijk de laatste woensdag van de maand. De broden zijn te koop tussen 14u en 17u.
Waar: Bakkerijmuseum Veurne, Ieperse Steenweg 137, 8630 Veurne (Museumcafé).
Meer informatie: via e-mail: bakkerijmuseum@veurne.be of telefonisch: 058 31 38 97

Wanneer?

  • tot

Georganiseerd door

Prijzen en voordelen

BasistariefGratis
UiTPASKansentarief met UiTPAS Westhoek Gratis
UiTPASKansentarief met Andere Regio's Gratis

Meer Eet- of drankfestijnen