Breekjeweekje: plant-aardig koken
Info
Workshop - Zin om je smaakpapillen te verrassen én iets nieuws te leren in de keuken? Tijdens deze gezellige plant-aardige kookworkshop toveren we groenten en fruit om tot kleurrijke kunstwerkjes op ons bord - en dat zonder in te boeten op smaak!
Annelies van Diner Sur Terre neemt je tijdens Week van de Smaak mee op een culinaire ontdekkingstocht vol (h)eerlijk eten. Recht uit haar eigen tuin brengt ze de lekkerste seizoensingrediënten mee waarmee we samen aan de slag gaan. Of je nu een doorgewinterde hobbykok bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond kokerellen, iedereen is welkom. Kom alleen of breng een vriend(in) mee – hoe meer handen, hoe sneller we aan tafel kunnen!
! Wat je zelf moet meebrengen:
• 1 snijplank
• 1 snijmesje
• 1 mengkom
• Schort
• Potjes voor eventuele restjes
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 20,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Zuidwest € 4,00 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: