U bent hier:

Brassband Smeermaas - Nieuwjaarsconcert 2019

Concert Amusementsmuziek

Het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van Brassband “De Grensbewoners” Smeermaas. We trakteren U op een gevarieerd programma, traditiegetrouw met aandacht voor de muzikale capaciteiten van enkele van onze solisten. Na afloop bieden we U nog een drankje aan en kunt U nog even gezellig napraten. Graag tot ziens, zodat we samen met U het nieuwe jaar muzikaal kunnen inluiden! Inkom: gratis (vrije gift).
Naar goede traditie opent Brassband Smeermaas het nieuwe jaar muzikaal met een concert in de Parochiekerk van haar thuishaven.

We kijken terug op het afgelopen jaar en werpen al een blik op de muzikale activiteiten die ons nog te wachten staan.
Maar het belangrijkste van al: we bedanken ons publiek en de mensen die ons steunen, met een luchtig programma, waarbij we telkens enkele van onze solisten in de spotlight zetten.

Graag zien we U dan ook terug op dit Nieuwjaarsconcert, om samen te kunnen proosten op een succesvol nieuw jaar, in alle opzichten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar St Jozefkerk
Bauduinplein 10
3620 Lanaken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 13 januari 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Organisatie Brassband Smeermaas