U bent hier:

BeerWalk Mechelen - Stadswandeling & Bierproeverij

Begeleide uitstap of rondleiding Erfgoed

Dat Mechelen de stad is met de op één na meest beschermde gebouwen van Vlaanderen, is publiek geheim. Maar dat het 16de-eeuws epicentrum der Nederlanden ook een bruisend brouwverleden heeft dankzij toestroom van de Zenne en de Dijle, laten we je ook graag ontdekken.
Biergeschiedenis van Mechelen
Deze boeiende historische bierwandeling gaat hand in hand met een bierproeverij rond de streekbieren van brouwerij Het Anker, gekend van onder meer de internationaal gelauwerde Gouden Carolus-bieren.

Leer bierproeven
Onze gespecialiseerde biergidsen leren je op een unieke manier proeven, ruiken, bier ervaren in gezellige kroegen, oude brouwhuizen of proeflokalen: plaatsen met een eigen verhaal. Zo leren we je Mechelen en haar biergeschiedenis op een heel andere manier kennen.

Voor iedereen
Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brouwerij Het Anker
Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Donderdag van19:00tot22:00
  • Zaterdag van19:00tot22:00van14:00tot17:00
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 39,00 €
€ 39,0
Reservaties
Organisatie BeerWalk
Links
Trefwoorden stadswandeling, Bierproeven, bierdegustatie, Bierproeverij, wijk__centrum, biertasting, bierwandeling, UNESCO werelderfgoed