U bent hier:

Basta Diva - Françoise Vanhecke, Lieven Debrauwer, Cecile De Troyer

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

De dolkomische muziektheatervoorstelling Basta Diva ontpopte als een vuurwerk van artistieke energie wanneer de Harelbeekse sopraan Françoise Vanhecke en de Roeselaarse regisseur Lieven Debrauwer de creatieve koppen samen staken. Lichtontwerpster Cecile De Troyer werd erbij gehaald en zo ontstond de ‘Heilige Drievuldigheid’ die BASTA DIVA bezielde. Een hilarische, meerlagige show voor elke leeftijd.
In BASTA DIVA speelt Françoise Vanhecke de pretentieuze diva Carmella Lucia Pommodori di Monte Carlo die paradeert met haar zangtalenten en pocht bij het publiek hoe goed ze Mozart, Beethoven, Puccini, Bach, Haëndel maar ook repertoire van Piaf, Dalida en Michael Jackson zingt! Haar regisseur Richard Le Grand (Lieven Debrauwer) is stiekem jaloers op haar succes en zo ontstaan hilarische toestanden. Een educatieve, maar ook zeer ludieke en ontroerende voorstelling.

De première in 2011 (CC het SPOOR Harelbeke) kende een enorm succes, waardoor een herneming onvermijdelijk was. BASTA DIVA is terug na een voorstelling in Zuid-Frankrijk én drie opeenvolgende jaren een reeks op de Gentse Feesten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 21 november 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 13,00 €; Jongerentarief: 7,00 €

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC het SPOOR Harelbeke
Contact tickets@cchetspoor.be
056 733 420
Trefwoorden cchetspooroverzicht, cchetspoormatinee

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS