U bent hier:

Barrevoetspad - Blotevoetenwandeling

Begeleide uitstap of rondleiding Milieu en natuur

Trek je schoenen uit en volg het “Barrevoetspad” in De Schorre. Dit blotevoetenpad is 850 meter lang, ligt verscholen in de natuur en is een prikkeling voor alle zintuigen. Je wandelt over mossen, kleibroden, modder, zachte kiezels, wol, hooi, noem maar op. Daarboven dien je vooral ook goed te voelen en te ruiken. Er zijn op het pad een 300-tal kruiden en geurplanten aangeplant, zoals kruiptijm, munt, citroenverbena. Aankomen doe je op het vlonderterras, waar je rustig de voeten kan wassen en de schoenen terug kan aantrekken. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers en gezinnen.
Het Barrevoetspad is gratis te bewandelen van 1 april (of bij de start van de paasvakantie indien deze vroeger begint) t.e.m. 31 oktober. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Voor je aan de wandeling begint, kan je je wel best eerst even aanmelden aan het onthaal, zodat je de juiste uitleg en een plannetje kan meekrijgen.

Wegens hygiënische redenen zijn honden niet toegelaten op het wandelpad.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden ook voor kinderen, OpnieuwOpen, Bevestigd2020, blotevoetenpad
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Barrevoetspad - Blotevoetenwandeling op UiTmetVlieg.be