U bent hier:

Balspeeltuin Maasmechelen

4 jaar

Elke zaterdag van 7 september 2019 tot en met 16 mei 2020 organiseert BC Maasmechelen de balspeeltuin voor meisjes en jongens van 4 tot 6 jaar. Onder leiding van onze enthousiaste coaches zetten ze hun eerste stapjes in de sportwereld, ontwikkelen ze hun motoriek en leren ze allerlei balvaardigheden aan. De eerste drie weken zijn gratis.
Wat is de balspeeltuin?
In onze balspeeltuin zetten de kinderen hun eerste stapjes in de sportwereld. Kinderen vinden het fijn om te bewegen. Bewegen heeft bovendien een gunstige invloed op ademhaling, bloedsomloop, eetlust en slaappatroon. In de balspeeltuin van BCM ontwikkelen kinderen onder leiding van onze enthousiaste coaches allerlei motorische vaardigheden, zoals lopen, springen, klimmen, werpen, vangen, klauteren en hinkelen. Ook werken we aan de balgewenning en leren ze algemene balvaardigheden waaronder een stukje basketbal. We doen dit via verschillende spelvormen zodat de kinderen al spelend de nodige vaardigheden ontwikkelen en spelenderwijs leren om deel uit te maken van een team. Elke week wordt er gewerkt rond een bepaald thema.

Praktische informatie:
Wanneer: Elke zaterdag van sep 2019 t/m mei 2020
Tijd: Van 10.00 tot 11.00 uur
Waar: Sporthal SCHIETSKUIL, Multatulistraat 14, 3630 Maasmechelen
Kosten: € 90,00 (verzekering inbegrepen)
De eerste drie weken zijn proeflessen en dus gratis!
Meenemen: Water (afsluitbare drinkfles), T-shirt, short en sportschoenen die geschikt zijn voor de zaal, géén eten meenemen a.u.b.

Aanmelden:
U kunt uw kind aanmelden onder vermelding van BALSPEELTUIN via info@bcmaasmechelen.be met de volgende gegevens: Naam en geboortedatum van het kind en naam, e-mailadres, telefoonnummer ouder(s)

Na aanmelding krijgt u binnen 24 uur per e-mail een reactie. Mocht u geen e-mail ontvangen, check dan even uw spamfolder of postvak ongewenste e-mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sporthal Schietskuil
Poelsweg z/n
3630 Eisden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Zaterdag van 10:00 tot 11:00
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 90,00 €
€ 90,0
Organisatie Basketbalclub Maasmechelen
Contact info@bcmaasmechelen.be
Links
Trefwoorden activiteit kleuters, beweging, vangen, basketbal, springen, motoriek, teamsport, plezier, bewegingsplezier, sport, uitdaging, coordinatie, motorische vaardigheden, klauteren, hinkelen, klimmen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Balspeeltuin Maasmechelen op UiTmetVlieg.be