Info
De Foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh, bekend van de tv-reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’, neemt je mee op een boeiende ontdekkingstocht naar ons culinaire verleden. Verwacht geen simpele geschiedenisles, maar meeslepende verhalen die ons huidige eetpatroon in een nieuw licht plaatsen. Wat aten onze voorouders, en hoe kan hun kennis ons vandaag helpen om gezonder, duurzamer en creatiever te koken?
Van de Galliërs en Romeinen tot de middeleeuwen en de neanderthalers: Jeroen vertelt hoe voeding altijd een centrale rol heeft gespeeld in ons dagelijks leven en hoe oude technieken en ingrediënten nog steeds relevant zijn.
Deze lezing is gebaseerd op zijn gelijknamige boek 'Wat schaft de put?'.
Met de steun van Ginter en Literatuur Vlaanderen.
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 5,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Middenkust € 1,00 |