Alles rond aubergine
Info
Julien neemt U mee op wereldreis met de aubergine als gids. Denk aan rokerige aroma’s, romige texturen, een vleugje umami, een tikje zuur en een frisse kruidigheid.
We ontdekken hoe je van deze paarse krachtpatser een verfijnde, smaakvolle blikvanger maakt of hij nu gegrild, gepureerd of gelakt op tafel komt. Na deze avond kijk je nooit meer hetzelfde naar aubergine.
We maken moutabal (baba ganoush), gerookte aubergine met miso glazuur en huisgemaakte pickles, en een siciliaanse caponata. Schrijf je maar alvast in.
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 20,00 |
UiTPAS | Kansentarief met Paspartoe Brussel € 5,00 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen:
5 punten
appeldoosje van GC Kontakt5 punten
drankje bij GC Kontakt10 punten
DoucheFLUX: bon voor gratis douche