U bent hier:

Mu.ZEE

Locatie Museum of galerij

Mu.ZEE verbindt
Mu.ZEE toont, verzamelt, beheert, digitaliseert en bestudeert beeldende kunst van de 19e eeuw tot en met vandaag. Het museum laat zijn unieke collectie uitsluitende Belgische kunst met het internationale kunstenveld aansluiten en toont de verbindingen tussen moderne en hedendaagse kunst.

Mu.ZEE stimuleert

Het museum is een open huis voor kunst aan zee, een dynamische en gastvrije ontmoetingsplek voor verschillende culturen en generaties. Op deze manier stimuleert Mu.ZEE vanuit een denken over diversiteit een gemeenschappelijk en duurzaam zorgen voor kunst en erfgoed.

Mu.ZEE daagt uit

Mu.ZEE kiest voor samenwerking, legt meervoudige archieven aan en daagt als partner uit om nieuwe ideeën te ontwikkelen en via participatie waarden te creëren. Het museum luistert en verzamelt verhalen die lokaal, landelijk en internationaal de gemeenschap verrijken.

Info

Waar Romestraat 11
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Openingsuren
  • Dinsdag - zondag van10:00tot17:30

Voorzieningen op deze locatie:

  • Rolstoel ter beschikking
  • Voorzieningen voor rolstoelgebruikers
info@muzee.be
059508118
Trefwoorden erfgoedinzicht, activiteiten oostende, #museum, Museumpas, museumPASSmusees, Kunstmuseum aan Zee MuZEE, MuZEE, niet specifiek voor jongeren, jongerentip, OpnieuwOpen, Youflanders, Riebedebie

Agenda

Toon volledige agenda van Mu.ZEE


Je museumpas-voordeel!

Met je museumpas bezoek je dit museum gratis. Koop 'm online of aan de balie.

Ontdek de museumpas