Piv Huvluv

Win tickets voor Piv Huvluv

Vier samen met de comedian de 100ste verjaardag van Cultuursmakers, met een hilarische voorstelling over het verenigingsleven.

 

Piv Verenigt!

In zijn nieuwste voorstelling Piv Verenigt! neemt Piv Huvluv je mee doorheen het wel en wee van zijn verenigingsleven. Zijn verhalen zijn niet alleen hilarisch, maar ook heel herkenbaar. Want iedereen die weleens in een vereniging zat, kent de perikelen bij het organiseren van evenementen, de zoektocht naar vrijwilligers en de obligate geldinzamelacties. Zoals altijd brengt Piv ook zijn platenspeler mee, om zijn verhalen af te wisselen met wat muziek. 

De comedian maakte de voorstelling ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Cultuursmakers (tot voor kort de Vlaamse Toeristenbond, oftewel de VTB, en later vtbKultuur). Er valt nog heel wat te beleven tijdens het feestjaar van Cultuursmakers: in de zomer kan je bijvoorbeeld meedoen met een leuke zomerzoektocht in Antwerpen

 

Doe mee en win

UiTinVlaanderen geeft veertien duotickets weg voor Piv Verenigt!: eentje voor elke locatie waar de voorstelling te zien is. Meedoen met de wedstrijd kan tot en met zondag 29 mei, de winnaars krijgen bericht via e-mail.