Win tickets voor JEF Festival

 

Feest voor jonge filmfans

Filmfanaat in huis? Hou de krokusvakantie dan maar vrij, want dan kan je weer naar JEF Festival. Het jeugdfilmfestival strijkt dit jaar neer in maar liefst zeven steden (Antwerpen, Leuven, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare en Hamme) én online. Kijk naar de allerbeste kinder- en jeugdfilms van het moment en duik achteraf in het medialab vol digitale experimenten: test games uit, speel met projecties of stap in een film met een VR-bril. 

JEF Festival wordt feestelijk geopend op zaterdag 19 februari in Kinepolis Antwerpen. Festivalmeter en -peter Naomi Janssens en Ben Segers geven het startschot en daarna mag je kijken naar de première van Ook muizen gaan naar de hemeleen wondermooie stop-motionfilm over een opvliegende muis en een onzekere vos. Na de film mag je al je vragen stellen aan de makers en je helemaal uitleven in de digitale speeltuin. 

 

Doe mee en win

UiTinVlaanderen geeft vier familietickets (telkens voor vier personen) weg voor het openingsfeest van JEF Festival, op zaterdag 19 februari in Kinepolis Antwerpen. Meedoen met de wedstrijd kan tot en met zondag 13 februari, de winnaars worden verwittigd via e-mail. 

Helaas, deze wedstrijd is voorbij

Je kan niet meer deelnemen. Wie won, heeft een e-mail gekregen (of krijgt die snel). Benieuwd welke wedstrijden nu lopen?