Win tickets voor Iedereen Rubens

 

Bij Rubens op zolder

Wist je dat je in de Sint-Martinuskerk van Aalst een echt meesterwerk kan gaan bewonderen? Boven het altaar hangt namelijk een echt schilderij van Rubens. Klim via een smalle wenteltrap en enkele metalen loopbruggen helemaal naar de zolder van de kerk, waar je terecht komt in het atelier van de Vlaamse meester. 

Tussen de gewelven van het dak komt het schilderij helemaal tot leven, dankzij levensgrote projecties op de muren en het dak. Rubens neemt je mee als leerling in zijn digitale atelier, waar je ook je eigen versie van het meesterwerk kan maken. Als afsluiter wordt het werk tot in de kleinste details uitvergroot en ontdek je hoe het schilderij tot drie keer toe ontsnapte aan diefstal of brand.

 

Doe mee en win 

Zin om het zelf te gaan beleven? UiTinVlaanderen geeft vier duotickets weg voor Iedereen Rubens, nog tot 25 september 2022 in de Sint-Martinuskerk in Aalst. Meedoen met de wedstrijd kan tot en met zondag 9 januari, de winnaars worden verwittigd via e-mail. 

Helaas, deze wedstrijd is voorbij

Je kan niet meer deelnemen. Wie won, heeft een e-mail gekregen (of krijgt die snel). Benieuwd welke wedstrijden nu lopen?