Splendid Isolation

Wedstrijd

Win tickets voor de expo Splendid Isolation in het S.M.A.K.

Kunst gemaakt in isolatie

Helemaal alleen creatief zijn

Zelfgekozen isolement kan een voordeel zijn of zelfs een noodzakelijke voorwaarde voor de praktijk van sommige kunstenaars, maar voor veel kunstenaars is isolement een conditie die wordt bepaald door geografische, politieke of biologische factoren. Wat de oorzaak van het isolement ook mag zijn, veel kunstenaars grijpen deze situatie aan om werk te maken; dit uit noodzaak, als uitweg, als aanklacht of als getuigenis.

De tip van UiTselector Billy

UiTselector Billy Cornand deelt vijf duotickets uit voor Splendid Isolation in het S.M.A.K. Deelnemen aan de wedstrijd kan hieronder tot en met woensdag 31 augustus 2022, de winnaars worden verwittigd via e-mail. Meer tips van andere UiTselectors vind je op de Instagrampagina van UiTX.

Stedelijk Museum voor Actuele Kunst

Het S.M.A.K. bevindt zich in het Citadelpark van Gent op 15 minuten wandelen van station Gent-Sint-Pieters. In de buurt vind je nog meer topmusea zoals STAM, KIOSK en GUM. Je hoeft ook niet lang te zoeken naar lekker eten en drinken en je geraakt makkelijk in het centrum van de stad met de tram.

Helaas, deze wedstrijd is voorbij

Je kan niet meer deelnemen. Wie won, heeft een e-mail gekregen (of krijgt die snel). Benieuwd welke wedstrijden nu lopen?