Beaufort

Win het Fietsboek Belgische Kust

Helaas, deze wedstrijd is voorbij

Je kan niet meer deelnemen. Wie won, heeft een e-mail gekregen (of krijgt die snel). Benieuwd welke wedstrijden nu lopen?

 

Cruisen langs de Kust

De wind in je haren, de zon op je gezicht ... Fietsen is genieten. En fietsen aan de Kust is extra genieten: je rijdt - zonder al te veel hellingen - tussen de duinen, langs charmante dorpjes en uitnodigende terrasjes.

In het Fietsboek Belgische Kust van Knooppunter vind je tien mooie routes die telkens vertrekken in een van de kustgemeenten. De handige lussen langs fietsknooppunten bestaan telkens uit een lang en een kort parcours (ideaal voor wie met het hele gezin op de fiets springt), en er is veel aandacht voor fijne stopplaatsen onderweg. Als extra bonus vind je in het boek ook nog een extra Beau Séjour-route in en rond Zeebrugge, langs de plekjes die je kent uit de spannende tv-serie. 

Ga je deze zomer de Kust verkennen? Doe dan gratis mee met de Zomerzoektochten van Knooppunter: spring op je fiets in De Panne of Oudenburg, los alle vragen juist op en je maakt kans om een leuke prijs te winnen.

 

Win!

UiTinVlaanderen geeft vijf exemplaren van het Fietsboek Belgische Kust weg, uitgegeven door Knooppunter. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondag 22 augustus, de winnaars krijgen hun boek thuis toegestuurd.