U bent hier:

WIN tickets voor Will Tura!

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Vlaanderen feest, Brussel danst

11 juli, de Vlaamse feestdag, wordt uitbundig gevierd in Brussel met Vlaanderen feest, Brussel danst. En dat mag je letterlijk nemen, want overal in de stad wordt er gefeest én gedanst: Radio 2 zendt haar Vlaamse 100 live uit vanop de Grote Markt, #LikeMe en Kapitein Winokio komen de kinderen verblijden, jong dansgeweld laat het beste van zichzelf zien tijdens een reeks dance battles en overal in de hoofdstad stuit je op de leukste concerten en feestjes. 

 

De keizer van het Vlaamse Lied

Dan zwijgen we nog over de apotheose: niemand minder dan Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, bestijgt het podium van de AB voor een uniek concert. En voor de gelegenheid brengt hij ook het Brussels Philharmonic mee, een 57-koppig symfonisch orkest. Je mag je verwachten aan een unieke uitvoering van alle bekende hits uit zijn rijke carrière - en dat zijn er véél. De volledige opbrengst van het concert gaat bovendien naar Kom op tegen Kanker.

 

Win! 

Wil jij het enige (!) concert van Will Tura in 2019 in geen geval missen? Dat treft, want wij hebben toevallig nog vijf duoticketjes te geef voor het (hopeloos uitverkochte) optreden, op donderdag 11 juli om 19u in de AB. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot woensdag 3 juli, de winnaars krijgen bericht via mail op donderdag 4 juli.