U bent hier:

WIN tickets voor Oona Doherty!

Vooruit presenteert van 29 januari tot 3 februari het festival Women and Children First, dat ons wil doen nadenken over onze privileges. Via gesprekken, workshops, dans, voorstellingen en performances wordt er vanuit alle hoeken gekeken naar de privileges die we wel of niet hebben en de rechten die we verworven hebben. Artiesten van alle pluimage dragen hun steentje bij aan het debat, en onder hen ook Oona Doherty.

 

Dreunende dans

De Noord-Ierse choreografe Oona Doherty komt naar het festival met haar voorstelling Hope Hunt and the Ascension into Lazarus. Het is een stukje dreunend, zweterig en fysiek danstheater over mannelijkheid en moraliteit. Een man vertelt zijn verhaal en muteert van het ene stereotype in het andere via taal, beweging en geluid. Hij neemt het publiek mee langs vergeten wegen en herinneringen, op zoek naar hoop. De voorstelling speelt op vrijdag 1 februari om 21u30 en op zaterdag 2 februari om 20u30, telkens in Vooruit.

 

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft vijf duotickets weg voor Hope Hunt and the Ascension into Lazarusop vrijdag 1 februari om 21u30 in Vooruit Gent. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot zondag 27 januari, de winnaars krijgen bericht op maandag 28 januari.