U bent hier:

WIN tickets voor 'Het Zwanenmeer'!

Nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je lief, schoonmoeder, tienerdochter - of eender wie, eigenlijk? Dan kunnen wij er eentje aanraden: kaartjes voor Het Zwanenmeer, dé klassieker van het klassieke ballet. En wil dat nu net lukken: wij hebben toevallig drie duoticketjes te geef.

 

Balletklassieker

Het Zwanenmeer vertelt het romantische verhaal van prins Siegfried en prinses Odette. Odette is betoverd tot zwaan en wordt alleen bij middernacht zichzelf. Siegfried kan de vloek doorbreken met ware liefde, maar wordt gedwarsboomd door de kwaadaardige tovenaar Von Rothbart. Prima Donna Events brengt het tijdloze sprookje nog eens naar de Belgische podia: op 24 en 25 april in de Stadsschouwburg van Antwerpen, op 27 april in Vorst Nationaal en op 28 april in Capitole Gent. 

 

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft drie duotickets weg voor Het Zwanenmeer: een duoticket voor de voorstelling in Antwerpen op 24 april, een voor de voorstelling in Vorst op 27 april en een voor de voorstelling in Gent op 28 april. Deelnemen kan tot donderdag 20 december, de winnaars krijgen hun tickets via mail toegestuurd.