U bent hier:

WIN tickets voor de Japanse Tuin!

Bijna bloesemtijd

Het is zo ver: eindelijk komt de lente aan de horizon piepen. Nog heel even en de fruitstreek verandert in een prachtig bloesemparadijs, terwijl het Hallerbos zijn tapijt van paarse boshyacinten uitrolt. Een uitstekend moment voor een dagje in de natuur!

En als we een tip mogen geven: breng deze lente ook eens een bezoekje aan de Japanse Tuin in Hasselt. De meer dan 200 Japanse kerselaren zorgen daar voor een betoverende zee van roze bloemen, en ook de rest van de tuin is meer dan de moeite waard. 

 

Het (niet zo) verre oosten

Op zondag 31 maart gaat de Japanse Tuin weer open na een lange winterslaap: dat wordt feestelijk gevierd met wandelingen, muziekdemonstraties en een uniek staaltje Japans theater. Vanaf dan kan je er weer terecht voor zeldzame planten en bomen, kabbelend water en bijzondere gebouwen en monumenten, allemaal volgens de Japanse tradities. En zo vind je het verre oosten ook een klein beetje in Hasselt.  

 

Win!

Zin gekregen om je ook eens in Japan te wanen? Dat komt bijzonder goed uit, want UiTinVlaanderen.be geeft drie duotickets weg voor de Japanse Tuin in Hasselt, geldig vanaf 31 maart. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondag 24 maart, de winnaars krijgen hun tickets thuis toegestuurd.