U bent hier:

Win tickets voor De Grote Rappèl ²

September 1944

De bevrijding van Europa is vastgelopen, de Duitsers leveren wanhopig verzet aan de Nederlandse grens. Om de oorlog toch vóór Kerstmis te beëindigen neemt veldmaarschalk Montgomery een spectaculaire gok: hij lanceert operatie ‘Market Garden’, een van de meest ambitieuze operaties uit de militaire geschiedenis. Het vertrekpunt van deze operatie is ... Leopoldsburg. Het muziek- en theaterspektakel De Grote Rappèl ² neemt je mee in deze woelige periode. En hoe!

 

Groot, groter, grootst

De Grote Rappèl ² ziet het (welja) groots. Meer dan 400 acteurs, zangers, dansers en muzikanten zullen in september de geschiedenis van garnizoenstad Leopoldsburg tot leven brengen. Het spektakel begint met een overheerlijke maaltijd in de sfeer van toen, gevolgd door een wandeltheater en eindigt met een indrukwekkende voorstelling in openlucht. Regisseur Luc Stevens, die al totaalspektakels als Zoo of Life realiseerde, zal alles (en iedereen) in goede banen leiden.

 

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 duotickets weg voor De Grote Rappel ² op donderdag 26 september in Leopoldsburg. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondag 1 september, winnaars krijgen een mailtje op maandag 2 september.