U bent hier:

WIN tickets voor Art Nocturne Knocke!

Ku(n)stbeurs

Ku(n)stliefhebbers moeten deze zomer beslist een bezoekje brengen aan Knokke, want daar kan je van 10 tot 18 augustus naar Art Nocturne Knocke, een van de befaamdste zomerse kunstbeurzen van Europa. Gerenommeerde internationale galerijen brengen werk van onder andere Jeff Koons, Damien Hirst, Yves Klein en Picasso naar de kuststad. Geen budget voor een Picasso om boven je bed te hangen? Geen probleem, je mag ook gewoon kijken naar de indrukwekkende verzameling kunst. 

 

Strandliggen en kunstkijken

De beurs vindt plaats in CC Scharpoord, in het mooie Scharpoordpark. Er is ook de beeldenwandeling Sculpture Link: monumentale beelden wijzen je de weg vanaf de zeedijk. Art Nocturne Knocke is dagelijks open van 16u tot 22u en dus de ideale afsluiter van een dagje luieriken op het strand of flaneren op de dijk.

 

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 20 duotickets weg voor Art Nocturne Knocke, van 10 tot 18 augustus in CC Scharpoord. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 29 juli, de winnaars krijgen bericht via email op dinsdag 30 juli.