U bent hier:

WIN naaipatronen en stoffen!

Naaien en breien is hip

Vergeet drukke winkelcentra en geworstel in te kleine pashokjes: je eigen kleren maken is weer helemaal in de mode. En dat hebben Isabelle en Teresa goed begrepen: hun online platform Fibre Mood verenigt een agenda vol cursussen en workshops, een webshop en heel wat persoonlijk advies. Naaisters van vandaag - of sewista'szoals ze zichzelf noemen - vinden er elkaar én heel wat inspiratie. 

 

On- en offline

Fibre Mood verenigt offline en online. Er is de website: een online platform vol werkbeschrijvingen, modeartikels en persoonlijk stijladvies. Bovendien is er ook een webshop vol patronen en een agenda die een overzicht biedt van workshops, cursussen beurzen en andere naai- en brei-evenementen die je niet mag missen. Maar naaien zelf doe je natuurlijk niet online. En dus verschijnt om de twee maanden een patronenboek vol inspiratie, en kan je ook kant-en-klare patronen thuis laten leveren. 

 

Win!

UiTinVlaanderen.be en Fibre Mood geven drie pakketten weg ter waarde van 70 euro: eentje met naaipatronen, eentje met stoffen en eentje met naaipatronen én stoffen. Bovendien krijgt elke deelnemer sowieso een naaipatroon, gratis en voor niets! Deelnemen kan tot donderdag 6 december: na afsluiten van de wedstrijd ontvangen alle deelnemers een mail met een code, waarmee je je gratis patroon naar keuze kan bestellen op fibremood.com. De winnaars krijgen hun pakket thuis toegestuurd. 

 

Fibre Mood