U bent hier:

WIN meer dan 60 culturele kerstcadeaus!

Beleven is het nieuwe hebben

Neen! Geen sokken. Neen! Geen zakdoeken of gezelschapsspelen. Neen! Geen flessen wijn of onnozele gadgets. Wij worden er helemaal gek van. Wàt leggen we dan wel onder de kerstboom?

Ach, eigenlijk is het simpel, niet? Beleven is het nieuwe hebben. Spullen staan er genoeg in ons huis, met onze vrienden, familie of geliefden willen we vooral iets leuks doen. En wat is er leuker dan een uitstapje in 2018 te plannen naar het museum, theater of naar een plek waar de kinderen zich kunnen uitleven? Breek niet langer je hoofd over een leuke kerstverrassing: doe mee aan onze wedstrijd en haal die presentjes zomaar voor niks in huis. 

Win!

 1. Modemuseum Antwerpen (5 duotickets voor het museum)

  Het Modemuseum is altijd een verrassing! Nog tot in maart loopt er een tentoonstelling rond de intrigerende Belgische ontwerper Olivier Theyskens die je meeneemt doorheen zijn creatieve evolutie. Grijp snel je kans en dompel je onder in de wereld van de mode. En waar doe je dat beter dan in Antwerpen, de bakermat van de Belgische mode?

 2. Red Star Line Museum (3 duotickets voor het museum)

  Ontdek de verhalen van de passagiers van het gelijknamige schip die hun kans waagden op een beter leven. Het Red Star Line Museum verzamelt die verhalen, linkt ze aan migratieverhalen van vandaag en toont je ook een heleboel Antwerpse kunst geïnspireerd op al die reizigers. Een perfect cadeau voor alle globetrotters en geschiedenisliefhebbers!

 3. Kaaitheater (2 x een voucher ter waarde van 38 euro)

  In het Kaaitheater kan je terecht voor de betere theater- dans- en muziekvoorstellingen, maar evengoed voor een prikkelende tentoonstelling, film of lezing. Maak kans op een cadeaubon van 38 euro, voor een voorstelling naar keuze: ideaal voor de liefhebber van podiumkunsten.

 4. Sint-Pietersabdij Gent (10 duotickets voor de tentoonstelling ‘In de ban van de tijd’)

  De Sint-Pietersabdij op zich is al prachtig, maar deze tentoonstelling is werkelijk de kers op de taart van je bezoek. Een aantal eeuwenoude objecten en geschriften brengen samen een ode aan alle wetenschappers en avonturiers die zich ooit bogen over het vraagstuk van de tijd. De tentoonstelling loopt nog tot 25 maart.

 5. STAM Gent (10 duotickets voor het museum)

  In het STAM kan je momenteel terecht voor het verhaal van Gent en haar universiteit, en tijdelijk kan je er ook een selectie bekijken uit de collectie van de Gentse gerechtelijke politie. Wie weet word jij wel de winnaar van een duoticket voor het museum: wie wil er nu geen dagje Gent onder de kerstboom?

 6. Technopolis (1 abonnement voor een volwassene of kind)

  Mama, hoe werkt dat? Technopolis beantwoordt alle vragen van de kleine wetenschapper, maar laat kinderen vooral zelf aan de slag: vlieg met een vliegtuig, fiets op een kabel of doe een dutje op een spijkerbed. Doe snel mee, en misschien kan jij wel iemand blij maken met een jaar lang wetenschapsplezier!

 7. NTGent (2 bonnen t.w.v. 20 euro)

  Het Gentse stadstheater ziet het als haar taak om een zo divers mogelijke waaier aan voorstellingen te programmeren, al dan niet geproduceerd door haar eigen ensemble. De winnaars van deze tickets zijn best voorbereid op keuzestress!

Doe mee

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot donderdag 14 december. De vouchers worden op vrijdag 15 december verstuurd. Vergeet op het deelnameformulier niet aan te duiden voor welk kerstcadeau je deelneemt. Veel succes!

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.