U bent hier:

WIN een paintballsessie voor vier personen!

Wij zijn tegen geweld. Echt waar. Maar soms moeten wij ook wat frustraties kwijt, en dan is een spelletje paintball ideaal. Rennen, duiken, vliegen, vallen opstaan en weer doorgaan: niets zo leuk als door de modder kruipen en elkaar met verf bekladden. Even goede vrienden achteraf, toch?

 

Vrouwen en kinderen eerst

Bij Paintball Valley in Zwevegem kan je je op dat vlak helemaal uitleven: gewoon de juiste formule kiezen, je geweer laden en een geschikte schuilplaats zoeken op het (indoor of uitdoor) terrein. Er is de standaardformule, een formule voor kinderen (van 9 tot 12 jaar) en eentje voor ladiesvoor elk wat wils! Doe mee en win een try-outsessie voor een van die formules: de sessies zijn telkens voor acht personen, waarvan vier personen gratis mogen deelnemen. 

 

Win! 

UiTinVlaanderen.be geeft drie paintballsessies weg voor acht personen, waarvan telkens vier personen gratis mogen deelnemen: een standaardsessie, een sessie funpaintball voor kinderen en een sessie ladies paintball. Deelnemen kan tot zondag 21 oktober, de winnaars worden op 22 oktober op de hoogte gebracht.