U bent hier:

Win een exemplaar van 'Overmeesterd'

Kunst op locatie

Vlaamse Meesters in Situ opent deuren van kerken, kapellen en kastelen waar schilderijen en beeldhouwwerken van Vlaamse meesters uit de 15e, 16e en 17e eeuw nog altijd te bewonderen zijn op hun oorspronkelijke locatie. Het verhaal van ieder meesterwerk wordt verteld met behulp van woorden en beelden en de nieuwste digitale technologie. Op diverse sites kan je bovendien genieten van concerten, rondleidingen en lezingen. De kunstroute loopt nog tot 30 september 2019.

 

Op ontdekkingstocht

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen maakte een prachtig boek waarmee je de indrukwekkende kunstwerken en plekken kan ontdekken. Er zijn twee versies: een ‘gewoon’ boek, met als titel Overmeesterd, waarin de kunstwerken in al hun kleurenpracht afgedrukt zijn en een Pelgrimsboek waarin de reproducties van de kunstwerken gekleefd worden. De stickers dienen verzameld te worden op de sites. Beide versies gidsen je langs de 45 Vlaamse Meesters in Situ, van Bocholt tot Nieuwpoort. 

 

Win

UiTinVlaanderen.be geeft 20 exemplaren weg van 'Overmeesterd'. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 21 augustus, winnaars krijgen het boek kort erna thuisgestuurd.


Meer info over de kunstroute: www.vlaamsemeestersinsitu.be.