U bent hier:

WIN 5 exemplaren van 'The sixties'!

Hippie & co

Langharig werkschuw tuig! Neen, niet alleen Lambik had het wat moeilijk met de opstandige generatie die in de jaren 1960 door het beeld liep - in menig katholiek huisgezin zal de kreet weerklonken hebben. We hebben het over een generatie die verklaarde dat de oude orde voorbij was, de verbeelding vanaf nu koning heette én dat daar een hele hoop geëxperimenteer met verboden en minder verboden middelen bijhoorde. Klinkt goed, en wie er alles over wil weten kan zich nu verdiepen in het boek The sixties van Rudolf Hecke.

Music, please!

Het boek leest als een biografie van een broeiend tijdperk maar besteedt naast aandacht aan Vietnam, provo's en politiek ook ruim aandacht aan de sound van die periode. Hecke sprak met Belgische en Nederlandse hoofdrolspelers als Boudewijn de Groot, Roland, Wim T. Schippers en vele anderen, bladerde door kranten en grasduinde door lp's die ertoe deden, en doen.

Boekvoorstelling

Op maandag 26 februari wordt het boek feestelijk en muzikaal voorgesteld  in Boekhandel de Zondvloed in Mechelen, in aanwezigheid van de auteur en met bijdragen van onder meer Roel Van Bambost. Mis dat niet!

Win!

UiTinVlaanderen.be heeft 5 exemplaren van dit boek te geef - hoera! Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 21 maart, winnaars krijgen de boeken kort daarna thuisgestuurd.