U bent hier:

WIN 5 duo's voor Land of Love!

The gates of love

Wie nog geen lief heeft hoeft niet te wanhopen: gewoon naar Torhout snorren voor het muziekfestival Land of Love. Wie de poort van dit festival voor zich ziet openzwaaien weet zich verzekerd van een mystieke ervaring, zo belooft het festival, maar wellicht ook gewoon van een avond keihard uit de bol gaan. Wie wil er niet wonen in dit Land of Love?

Vier elementen

In dit mythische land reis je langs de vier elementen VuurAardeWater en Lucht - en op elk van deze podia geven dj's en mc's het beste van zichzelf, guided by the power of music. Tot de verbeelding sprekende podia als 'Arce Amorum' of Chateau de l'Air' nodigen je uit om te komen kijken naar een line-up die er mag zijn: onder meer Sandro Silva, Mark with a K, Dj Ghost, en Discobaar A Moeder staan op de affiche. Check de aftermovie van vorig jaar en je weet waarheen.

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 duo's weg voor Land of Love op zaterdag 25 augustus om 14u in Torhout. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 25 juli. Winnaars krijgen een mailtje op donderdag 26 juli.