U bent hier:

WIN 5 duo's voor Kommil Foo!

RIP Kommil Foo?

Even leek het erop alsof de broertjes Walschaerts elkaar kwijt waren, toen Mich Walschaerts met de solo Duizend Man Sterk kwam en Raf Walschaerts met het even mooie Jongen Toch. Mochten de bedroefde fans al een kruis maken over Kommil Foo? Dat blijkt - driewerf gejubel - niet het geval, want in juni kan je je in de Arenbergschouwburg reppen naar een nieuwe, gezamenlijke voorstelling: Schoft. Niet dat de broers hier elkaar beschudligen, want het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt.

Troost

Wie de unieke combinatie van diepzinnige teksten, hartverscheurende liedjes en humoristisch spel van Kommil Foo kent, gaat blindelings op deze voorstelling af. Omdat hij weet waar het de broertjes Walschaerts om te doen is: om de struikelende mens, die met moeite recht blijft, opnieuw struikelt, en de moed vindt om weer op te staan. En om de troostende gedachte die daarvan uitgaat.

 Win!

Wij geven 5 duo's weg voor Schoft op vrijdag 2 juni om 20u15 in de Arenbergschouwburg, Antwerpen. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 29 mei, de winnaars krijgen een mailtje op dinsdag 30 mei. Veel succes!