U bent hier:

WIN 5 duo's voor Isolde!

Iedereen Ben

Isolde Lasoen is al een hele tijd uit de schaduw gestapt van de 'sterke mannen' die haar omringen. De drumster van Daan zong al langer de backings mee maar kreeg goesting om wat meer op de voorgrond te gaan en verzamelde een groep 'bennen' rondom zich - muzikanten die toevallig allemaal 'Ben' heten - Isolde et les Bens was geboren. Lasoens voorliefde voor zowel de Franse sixtiespop en chanson (France Gall, Gainsbourg) als voor Engelstalige pareltjes van vroeger (Fitzgerald) kreeg een plaats in dat project.

Cartes Postales

Het bleek de perfecte springplank naar eigen werk, en dus componeerde Lasoen nu een eigen album dat Cartes Postales heet, en dat ze onder de naam Isolde brengt - al staat de groep bennen haar nog steeds trouw bij. Zin om deze powercast aan het werk te zien? Dat kan!

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft 5 duo's weg voor Isolde, op woensdag 29 november om 20u in De Roma, Borgerhout. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 22 november. De winnaars krijgen een mailtje op donderdag 23 november.