U bent hier:

Win 30 culturele kerstcadeaus!

Stress? 

Het einde van het jaar nadert, de spanning stijgt: bijna tijd om de kerstboom te versieren, de vriezer te vullen met ovenhapjes - en cadeaus in te slaan. 

Geen idee wat te kopen voor je lief, schoonmoeder of buurman? Geen probleem, UiTinVlaanderen heeft alles onder controle. Wij verzamelden speciaal voor u een dertigtal culturele cadeaus die zo onder de kerstboom kunnen: een strik errond en klaar. Want zeg nu zelf: wie heeft iets aan nog meer spullen? Wij geven dit jaar uitstapjes cadeau, die zijn veel meer waard dan het zoveelste paar sokken. 

 

Win! 

Deze pakjes liggen onder onze kerstboom:

1) Vijf museumpassen

Met de museumpas bezoek je een heel jaar lang meer dan 165 musea, gratis en voor niets. Zo geef je dus niet een of twee, maar eindeloos veel uitstapjes cadeau: als ze daar niet blij mee zijn, dan weten wij het ook niet meer. Zelf ook zin gekregen in een museumbezoekje (of twee, of drie...)? Koop dan gerust ook een museumpas voor jezelf. 

 

2) Drie cadeaubonnen voor Arenberg

Muziek, comedy, literatuur, theater, film, cabaret... Geen kunstvorm is Arenberg te gek. Met een van deze drie cadeaubonnen ter waarde van 25 euro mag je je in de rode pluche zeteltjes nestelen voor een voorstelling of concert naar keuze. 

 

3) Tien concertcheques voor AB

Ancienne Belgique is geen enkele Belgische muziekliefhebber onbekend. Vergeet cd's of platen onder de kerstboom, met een AB-concertcheque als cadeau kunnen muziekfanaten hun favoriete artiesten live aan het werk zien. Wij geven er tien weg, elk ter waarde van 20 euro.

 

4) Twee duotickets voor Cinema ZED

Niets gezelliger op een ellendige winterdag dan een avondje wegzakken in de zeteltjes van de bioscoop. En dat treft, want Cinema ZED haalt de parels van de nationale en internationale filmwereld naar Leuven. Onder onze kerstboom liggen twee duotickets, goed voor een film naar keuze. 

 

5) Twee cadeaubonnen voor Kunstencentrum Vooruit

Kunstencentrum Vooruit in Gent programmeert muziek, theater en dans, literatuur, lezingen en af en toe gewoon een goed feestje. We geven twee cadeaubonnen ter waarde van vijftien euro weg, in te ruilen voor een evenement naar keuze - als je erin slaagt om een keuze te maken uit al dat leuks. 

 

6) Vijf cadeaubonnen voor 30cc

De Leuvense Schouwburg is een architecturale parel met weelderig beschilderde plafonds, marmeren vloeren, en een uitstekende programmatie. Win een van de vijf cadeaubonnen ter waarde van 25 euro en kies een van de vele voorstellingen en concerten - en vergeet niet achteraf te blijven plakken in de prachtige foyer. 

 

7) Vijf cadeaubonnen voor De Roma

De Roma is zonder veel twijfel de mooiste concertzaal van Antwerpen, en het juiste adres voor gevarieerde concerten, cinematografische parels en ander leuks. Het aanbod is even prachtig als de zaal zelf, en met een van de vijf cadeaubonnen (ter waarde van 25 euro) onder de kerstboom scoor je gegarandeerd. 

 

Doe mee

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot maandag 16 december. De cadeaus worden verstuurd op dinsdag 17 december, zodat ze nog net op tijd onder je kerstboom kunnen belanden. Vergeet op het deelnameformulier niet aan te duiden welk cadeau je graag wil winnen. Veel succes!