U bent hier:

WIN 10 duo's voor Radu Lupu en Beethoven!

Roemeense sterpianist

Wie Radu Lupu een beetje kent, weet dat hij geen gelegenheid mag laten schieten om deze grote pianist live aan het werk te zien. De man concerteerde in het verleden met de grootste orkesten ter wereld zoals de Berliner Philharmoniker, de Wiener Philharmoniker en het Koninklijk Concertgebouworkest. Begin maart is de Roemeense pianist in ons land voor een reeks concerten met het Antwerp Symphony Orchestra.

Beethoven

Oorspronkelijk stond een pianoconcerto van Schumann op het programma, maar Lupu voelde uiteindelijk meer voor een Beethoven en dus brengt hij met diens Vierde pianoconcerto zijn publiek in vervoering. Het Antwerp Symphony Orchestra start met Les préludes van Liszt, spreidt dan Lupu's bedje voor het Beethoven-vuurwerk en sluit de avond af met Symfonie nr. 2 van de Deense componist Carl Nielsen.

Win!

UiTinVlaanderen.be geeft maar liefst 10 duotickets weg voor het concert van Radu Lupu op zondag 11 maart om 15u in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 5 maart, winnaars krijgen een mailtje op dinsdag 6 maart.