U bent hier:

WIN 10 duo's voor 'Midnight Sun'!

Zomerfilm

Met dat Belgische zomerweer weet je het nooit... in geval van regenachtige dagen, hou je maar beter wat filmtickets achter de hand voor een ontspannend  - of zwoel - zomerfilmpje. Midnight Sun van regisseur Scott Speer is dan je ideale kandidaat!

Allergisch voor zon?

Het is toch even gruwelen bij de gedachte. De zeventienjarige Katie is een mooie, slimme tiener die dol is muziek maken. Toch is haar leven verre van perfect. Ze lijdt aan een zeldzame ziekte, waardoor ze geen daglicht kan verdragen. Pas als het donker is, gaat haar wereld open en trekt ze naar het station om gitaar te spelen voor de reizigers. Op een avond staat plots Charlie te luisteren, de knappe atleet waar ze al jaren stiekem een oogje op heeft. Katie wil hem beter leren kennen en verzwijgt haar ziekte. Samen beleven ze een romantische zomer die hun leven voorgoed zal veranderen...

Win!

Zin in deze - euhm - zonnige feelgoodmovie? UiTinVlaanderen.be geeft tien duo's weg voor de film, geldig in alle bioscopen waar Midnight Sun vanaf 27/6 draait. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot woensdag 27 juni, winnaars krijgen hun tickets nog voor het weekend in de bus!