U bent hier:

WIN 10 duo's voor Gershwin in Gent!

Met de grote G.

Selfmade-miljonair, sekssymbool, societyfiguur en middelpunt van artistieke controverse: het minste wat van George Gershwin gezegd kan worden, is dat hij een van de meest kleurrijke componisten uit de muziekgeschiedenis is. Maar voor componist Jos van Immerseel is hij vooral een van de allergrootsten.

Banjo

Anima Eterna Brugge presenteerde begin maart 2017 een gloednieuw, volbloed-Gershwin-programma. Enkele van ‘s mans meest gevierde scheppingen (Rhapsody in Blue, An American in ParisPorgy & Bess,… ) kregen nieuw leven ingeblazen dankzij het gebruik van origineel instrumentarium (banjo! klaxons!) en een kritische partituureditie. Bart Van Caenegem (piano) en Claron McFadden namen de solopartijen voor hun rekening.

Live

Anma Eterna Brugge speelt in het najaar onder meer in Gent zijn Gershwin-concert, op 15 december. Jos meets George - dat kan alleen maar knallen!

Win!

Wie deze unieke avond niet wil missen heeft geluk: UiTinVlaanderen.be geeft 10 duo's weg voor deze avond in De Bijloke in Gent. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met maandag 11 december, winnaars krijgen bevestiging via de mail op dinsdag 12 december.

Succes!