U bent hier:

WIN 10 Culturele Gidsen voor Brussel!

Bravo Brussel

Voor veel toeristen uit binnen- en buitenland lijkt onze hoofdstad een onontwarbaar kluwen - waar te beginnen bij een bezoekje van één of meerdere dagen? Een gouden tip: haal de Culturele Gids in huis. Al twintig jaar lang geldt deze gids als hét baken voor de cultuurliefhebber die wegwijs wil raken in alle cultuurevenementen en cultuuractiviteiten die de hoofdstad van Europa te bieden heeft. 

Handig overzicht

Het eerste deel biedt een per maand gerangschikt overzicht van alle festivals, tentoonstellingen en grote evenementen die tussen 1 januari en 31 december 2018 in Brussel plaatsvinden. Het tweede deel bevat de afzonderlijke programma’s van alle Brusselse theaters en concertzalen. Tot slot vind je achterin de gids een lijst met de beste adressen voor culturele en recreatieve activiteiten in Brussel, zoals culturele centra, musea, bioscopen, jazzclubs, cafés, thematische rondleidingen en stadswandelingen. 

Download de app

De editie 2018 is verrijkt met een geheel nieuwe functionaliteit: met de IGOTO-app kun je te allen tijde de meest up-to-date informatie raadplegen. Scan een beeld uit de Culturele Gids en de praktische informatie over het gekozen evenement verschijnt meteen op je smartphone. 

Win!

Ook zo'n hebbeding in huis? UiTinVlaanderen geeft maar liefst 10 exemplaren weg. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 3 januari - winnaars krijgen de Gids kort erna thuisgestuurd.