U bent hier:

Mood UiTtips

De dagen lengen en de vogeltjes fluiten. Ja, dat is het teken dat het… paasvakantie is. Het is de vierde week van quarantaine. Dat betekent dus extra creatief zijn. Haal de zon in huis en fleur je kot op met deze 7 do-it-yourself-tips.
'Nerd' is een titel waar je trots op mag zijn: het betekent dat je gepassioneerd bent. Als nerds achter een microfoon kruipen, levert dat geweldige podcasts op. Dit zijn onze favorieten om iets bij te leren over wetenschap, natuur en zelfs achtbanen.
Tijd om te tuinieren, maar geen idee hoe je aan een moestuin begint? Met deze tips smul je binnen de kortste keren van je zelfgekweekte kruiden en groenten. Smakelijk!
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.
We moeten onze portie museum een tijdje missen. Dat zal ons niet beletten om de geschiedenis in te duiken of ons onder te dompelen in kunst. Grijp een hoofdtelefoon, want deze Nederlandstalige podcasts brengen de fascinerendste verhalen naar je huiskamer.
Muziek verblijdt jong en oud, maar achter onze favoriete tonen gaan uren denkwerk en honderden jaren geschiedenis schuil. Deze Nederlandstalige podcasts onthullen de geheimen van klassieke muziek, jazz, dance en alles daartussen.
Als je niet naar de bioscoop kan, dan komt de bioscoop wel naar jou: via deze zes websites en platformen blijf je genieten van de nieuwste films, rechtstreeks in je eigen huiskamer.
Goden van Molenbeek
Het binnen zitten beu? Ga op reis naar een ver land, naar een kunstatelier of naar een vervlogen verleden: met een boeiende documentaire. Deze parels kan je online bekijken.
De tragedie van elke boekenliefhebber: je hebt nooit genoeg tijd om alles te lezen wat je wil lezen. Gelukkig zijn er podcasts. Zo kan je ook tijdens het lopen, fietsen of afwassen de literatuur in duiken.
One More Thing - Benjamin Verdonck
De theaters, opera's en schouwburgen houden hun deuren gesloten, maar ze laten je niet in de kou staan: deze theatervoorstellingen, opera's en dansvoorstellingen kan je gewoon thuis bekijken.
Vergeet Monopoly of Risk. Deze tien bordspellen - met een knipoog naar natuur, kunst en geschiedenis - zijn veel leuker. Ze zijn bovendien mooier én je kan ze allemaal met twee of zelfs alleen spelen.
UiTmetVlieg.be geeft tips om van thuisblijven een feest te maken. Van kindvriendelijke podcasts tot straffe familievoorstellingen.
Je over de landsgrenzen verplaatsen zit er momenteel eventjes niet in, maar geen nood: veel internationale musea bieden prachtige online-ervaringen aan. Zonder aanschuiven, zonder drukte.
Museum van de Nationale Bank
Leven in corona-quarantaine: het dwingt een mens om creatief te zijn. Voel je de behoefte om even de ontsnappen aan je woonkamer? Ga samen met ons virtueel op wandel door een van onze prachtige Belgische musea.
Zit je thuis met een lonkende koekenkast en een onrustige fitbit? Beweeg voldoende en maak er een dagelijkse gewoonte van. Aan alle lopers, sportjunkies, endorfinejagers en yogagoeroes: doe mee met onze quarantraining.
Dit zijn paradijsjes om te wandelen.
6 comedyshows om thuis te bekijken
Een goede comedian bekijk je liefst live, maar in coronatijden is een tv-scherm ook een goede optie. Dit zijn onze 6 favoriete shows die je volledig online kan bekijken.
Door het coronavirus zijn heel wat evenementen afgelast of uitgesteld. Gelukkig kan je de verveling te snel af zijn: deze concerten en festivals volg je gewoon vanuit je zetel.
5 vrolijke lentewandelingen
Nog heel even en de fruitstreek verandert in een grote bloesemzee, terwijl het Hallerbos zijn kleurige tapijt van paarse hyacinten uitrolt. Een uitstekend moment voor een frisse wandeling.
De zaligste lentetochtjes.
Je hoeft niet naar een uithoek van het land voor een mooie wandelroute.
5x concerten in je huiskamer
Zin in een concertje? Laat corona je niet tegenhouden. We tippen vijf manieren om de beste bands naar je huiskamer te halen.
Tussen 9 en 15 maart kan je overal in Vlaanderen terecht voor boeiende lezingen en interessante ontmoetingen.
Nog geen plannen voor het weekend van 14 en 15 maart? Wij hebben vijf tips, van een museumnacht tot een stukje verjaardagstaart.
Internationale vrouwendag
Er zijn op 8 maart, Internationale Vrouwendag, een pak interessante, grappige en inspirerende activiteiten te doen door en over vrouwen.
Een overzicht van alle Gentse musea.
Memling Now
Een nieuw jaar, een nieuwe reeks prikkelende expo's. Van Vlaamse meesters tot grensoverschrijdende fotografie: deze tentoonstellingen mag je niet missen in 2020.
Dit zijn de mooiste wandelingen, musea en bezienswaardigheden in de hoofdstad van de Kempen.
Engel door Jan van Eyck
Het kan een mens moeilijk ontgaan: 2020 is het jaar van Jan van Eyck. In Gent maar ook in andere steden wordt de Vlaamse Meester uitgebreid gevierd. Met deze 6 essentiële weetjes surf je mee op de hype.
De Grote Markt van Mechelen
Zin in een verrassend uitstapje naar een mooie stad? Trek naar Mechelen voor boeiende musea, indrukwekkende gebouwen en geurige parken.
Vlaanderen loopt weer warm voor kasseien en heuvelachtige beklimmingen: eind februari wordt traditioneel het wielerseizoen afgetrapt. Films, expo's en prikkelende voordrachten stillen ook de culturele koershonger.
Nationale Sterrenkijkdagen
Kijk omhoog, Sammy!
Hallerbos
Hier spot je de paarse bloemenpracht.
C(H)OEURS
Of je nu een beginner of een ervaren kijker bent: deze bijzondere dansvoorstellingen mag je niet missen.
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Brugge, Diksmuide, Oostende, Roeselare, Tielt, Kortrijk, Ieper, Veurne en de rest van West-Vlaanderen.
Poëzie zit in kleine hoekjes, maar van 30 januari tot 5 februari mag het wat zichtbaarder: dan vieren we de Poëzieweek.
Carnaval
Of je nu naar Aalst trekt of liever carnaval viert in je eigen buurt: wij geven een overzicht van alle stoeten en activiteiten.
7 tips voor wie Valentijn maar niks vindt
Heb je alle hoop in de liefde verloren, is cynisme je moedertaal of vind je valentijn gewoon platte commerce? Hou vol, 14 februari is voorbij voor je het weet. Tracht te overleven met deze tips.
Gruuthusemuseum Brugge
Een overzicht van alle Brugse musea.
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Neerpelt, Maasmechelen, Beringen, Peer en de rest van Limburg.
Op citytrip naar Brugge
Een stad vol romantische hoekjes, indrukwekkende kunst en prachtige gebouwen: Brugge is niet voor niets het Venetië van het noorden.
Triomfboog van het Jubelpark
Een overzicht van alle Brusselse musea.
Een overzicht van alle Antwerpse musea.
Nieuwjaarsconcert
Ontdek de volledige concertagenda.
Grote Markt Leuven
Uitstapje naar de stad gepland? Kies eens voor Leuven, veel meer dan een studentenstad.
DIVA´s Wonderkamer (c) Sven Coubergs
Zes vaste collecties die je moet gezien hebben.
MAS Antwerpen - Musea in Vlaanderen en Brussel
Een overzicht van alle Vlaamse en Brusselse musea.
Vijf meesterwerken die je absoluut gezien moet hebben.
Viagra Boys
Tijd om je muzieksmaak te verbreden? Probeer eens iets nieuws op deze zes concerten en festivals.
Uitgelezen
Zes uitgelezen tips voor boekenverslinders, verhalenvertellers en romantische zielen.
14 februari: een dag als alle andere of de hoogmis van de hoofse liefde? Wat je er ook van denkt, deze romantische uitstapjes doen ieders hart sneller slaan.
Een stap verder richting zero waste!
Een maand zonder alcohol, of gewoon zin in een lekker drankje? Volg een workshop en shake zelf de lekkerste alcoholvrije cocktails bijeen.
Fietsen door het water - (c) Toerisme Limburg
Limburg heet iederéén welkom, ook low-budgetters.
Museum of the Moon, Mechelen
Ook een acuut tekort aan vitamine D? Geen nood, wij hebben het licht gezien en verzamelden speciaal voor jou de mooiste lichtjeswandelingen en vuurfeesten van deze winter.
Dear Winnie (c) Reyer Boxem
Jouw voornemens voor het nieuwe jaar? Wat vaker het rode pluche opzoeken, ‘t zal wel zijn. Want in Vlaanderen swingt het theater als een tiet. Dit zijn alvast zes voorstellingen waarvan wij wild worden.
Bright Brussels
Januari is niet onze favoriete maand. De feestdagen zijn voorbij en de lente lijkt nog een eeuwigheid verwijderd. Ook last van een winterdipje? Geen nood: hier zijn zeven activiteiten waar je meteen blij van wordt.
Acht shows dit voorjaar om naar uit te kijken - en da's niet om te lachen. Maar eigenlijk wel.
Een kleine stad vol verborgen plekjes.
Liever dan onrealistische doelen of onbereikbare bestemmingen kiezen wij voor een lijstje van twaalf niet te missen activiteiten en bezienswaardigheden.
Tijdens de Week van het Bos - van 11 tot 18 oktober 2020 - valt er extra veel te beleven in de Vlaamse bossen. Trek je wandelschoenen (en je regenjas) aan en duik het bos in: wij serveren alvast vijf tips voor wie niet kan kiezen.
Nieuwjaarsduik zwembad Kapermolen
Echte ijsberen doen de bibberduik, brrrr!
Winterpret in Brussel
Brussel is weer helemaal klaar voor Winterpret: van 29 november tot 5 januari verandert de stad in een winterwonderland met een kerstmarkt, een reuzenrad en veel fonkelende lichtjes.
vuurwerk op oudejaarsavond
Start 2020 met een knallend feest!
Schaatsiste onder de stadshal
De Gentse Winterfeesten blazen ook in 2019 een magische sfeer door de binnenstad. De kerstmarkt verleidt met streekproducten en hebbedingen (cadeautjes!) en leidt je naar een feeërieke schaatsbaan en een bijzondere carrousel.
Wintertijd in Leuven
5 goede redenen om een bezoekje te brengen aan Wintertijd in Leuven - alsof je een goede reden nodig hebt om naar een kerstmarkt te gaan.
Eindejaar 2019 in Antwerpen, dat is de vertrouwde kerstmarkt, een ijspiste met sterrenhemel, een magisch winterbos en een miljoen lichtjes.
Mensen op de kerstmarkt
Dezer dagen zie je meer houten chalets en lichtjes op straat dan mensen - en terecht. Snuif kerstsfeer op, glij een schaatsbaan op en pik een gezellig concertje of voorstelling mee. Een overzicht.
Winterland in Hasselt
Nog tot vijf januari is het Kolonel Dusartplein in Hasselt een magisch Winterland vol gezellige hoekjes, verrassende attracties en verwarmende drankjes. Dit zijn onze vijf tips.
Van 18 tot 24 december is het Nelson Mandelaplein in Kortrijk met voorsprong de warmste plek van het land, want dan zamelt Studio Brussel er zes dagen lang geld in voor meer dan 1000 goede doelen.
Wintervuur
Nu de zomerbars prima ingeburgerd zijn, kunnen de winterbars niet achterblijven. Minder zand, meer lichtjesslingers. Slurp van een glühwein, warme chocomelk of bessenjenever.
Winterpret in Brussel
Eindelijk mogen we ons volop in wintersfeer wentelen. Kerstmarkten, museumnachten, lichtfeesten en winterfestivals maken van december de warmste maand van het jaar. Dit worden onze 7 favoriete uitstapjes.
Muziekpartituur kerstconcert
Stemmig in een kerk of gezellig op de kerstmarkt: overal kom je rond deze tijd kerstconcerten tegen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen kiezen.
Het toppunt van de winter: schaatsen op een dichtgevroren sloot of vijver. In afwachting van de eerste winterprik kunnen ongeduldige schaatsers zich uitleven op een kerstmarkt of indoor ijspiste.
Kerstmarkt - foto van Unsplash
Naast de klassiekers (kerstmarkten en schaatsbanen) zijn er nog heel wat winterse uitstapjes om die welgekomen kerstvakantie mee te vullen.
De sympathiekste cinema's in Vlaanderen en Brussel. Kijk film zoals je thuis kijkt - intiem en gezellig - maar dan op groot scherm.
Nood aan ontspanning? Deze activiteiten zijn de kalmte zelve.
© Keith Haring, Untitled,1983 © Keith Haring Foundation
Met deze weetjes over het het Amerikaanse popart-icoon verbaas je je gezelschap op de komende nieuwjaarsrecepties.
Toegankelijk uitstapje: Arboretum Kalmthout
5 keer genieten zonder hindernissen
Pompoen
Pompoenen, kleurige bomen en paddenstoelen: met deze uitstapjes beleef je een warm najaar.
Rommelmarkt boeken
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Gent, Deinze, Eeklo, Aalst, Geraardsbergen, Oudenaarde, Dendermonde, Sint-Niklaas en de rest van Oost-Vlaanderen.
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Leuven, Vilvoorde, Halle, Tienen, Diest, Aarschot en de rest van Vlaams-Brabant.
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Lier, Kapellen, Herentals, Boom en de rest van Antwerpen.
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Vlaanderen en Brussel.
Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Brussel, Anderlecht, Elsene, Etterbeek, Ganshoren, Jette en de rest rond Brussel.
Culturele Cadeaus
Het eindejaar nadert, de jacht op kerstcadeaus kan beginnen: deze tien originele cadeaus zijn uiterst geschikt voor elke liefhebber van kunst en cultuur.
Donderdag 5 december na zonsondergang openen tien Gentse musea gratis hun deuren voor een portie cultuur én feest.
Op Black Friday kan je enorme koopjes doen - maar heb je die echt nodig? Als je liever niet meedoet aan de overconsumptie, vind je hier tips voor shopplezier in een duurzaam jasje.
(c) Toerisme Oostende, Westtoer
6 cultuurtips met een zeeluchtje
Sinterklaas
Hij komt, hij komt! En wij weten precies waar je de Sint kan spotten.
Zondag 24 november 2019 is Dag van de Wetenschap. Bedrijven, universiteiten, musea en allerlei laboratoria in heel Vlaanderen gooien hun deuren open voor nieuwsgierige bezoekers. De meeste activiteiten zijn bovendien gratis.
Op zondag 17 november mogen kinderen op 300 plekken in heel Vlaanderen proeven van alle soorten kunst.
Jenever en pralines
Museumtripjes om van te watertanden.
Baanwielrenner
Wil je meepraten over de Zesdaagse? Lees dan eerst even dit en val niet door de mand.
Operascène
Opera voor beginners - en welke stukken zijn geschikt voor een eerste keer?
Mute © Tom Bruelemans
"Alsof een van de vrienden een concert georganiseerd had in zijn garage."
Er valt dit najaar heel wat talent te ontdekken.
Speciaal voor Werelddierendag: de leukste activiteiten voor dierenvrienden.
Klaprozen
Deze 3 Vlaamse musea brengen op een serene en respectvolle manier de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog in beeld - opdat we niet zouden vergeten hoe dierbaar de vrede is.
Persoon die proeft van koffie
Foodies, geef acht! De Week van de Smaak, van 14 tot 24 november, zet je smaakpapillen op scherp. Je kan overal in Vlaanderen een week lang proeven van workshops, lezingen en sappige verhalen.
Bokrijk Run
Geen idee waarheen op Wapenstilstand? Dit zijn onze vier tips, van een bijzondere loopwedstrijd tot de musea die wél open zijn.
Vuurwerk op oudejaar
Start 2020 met een knallend Gents feestje!
Vuurwerk op oudejaar
Vier oudjaar in Brussel!
reveil - 1 november
4 tips voor wie op Allerheiligen naar het kerkhof wil - en voor wie daar liever ver vandaan blijft.
In 2019 is het al Bruegel wat de klok slaat.
Beaufort 2018
Beaufort 2018 goes glokal.
Hind Eljadid
Ontdek de laureaten van de Vlaamse Cultuurprijzen.
Negen leuke lente-uitjes
Waarheen bij de eerste zonnestralen?
Toffe galeries
Deze toffe galeries moet je gezien hebben.
7 culinaire zomerfestivals
Lekkerbekken weten waarom, én waarheen.
Tous ensemble tot aan de finale!
Weg van het WK 2018
Deze 5 tips brengen redding!
Cultuurmarkt van Vlaanderen
Een verse portie cultuur.
Acht pittoreske picknickplekjes.
Gelukkige verjaardag, Filip!
Praat mee over de Ronde van Vlaanderen bij een portie gemengd.
Winter in Antwerpen
In 't Stad beleef je elke dag wel wat
Wintertips
Muts op, sjaal om en hop, naar buiten!
Tips voor elke doelgroep op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart.
Plan een feestelijke zondag met deze 5 tips.
Vlaamse Feestdag - Brussel danst
Fijne dingen te doen op de Vlaamse feestdag.
UiT in Oudenaarde
Parel van de Vlaamse Ardennen.
Grote Markt Roeselare
Uitstapje naar West-Vlaanderen gepland? Ga eens voor Roeselare: een stad vol gezellige straatjes, indrukwekkende gebouwen en groene hoekjes.
Citytrip Kortrijk
De stad aan de Leie
Een goede naam is het begin van alles.
Het Brusselse kunstenfeest schiet uit de startblokken.
Vaderdag: doen is het nieuwe kopen.
Irisfeest
5 tips voor de Dag van de Arbeid.
Hier ga je op bloesemjacht.
Geef die haas het nakijken.
Vergeet die chocolade-indigestie!
Lokale Helden 2018
Kom uit je kot.
Winters citytrippen naar Oostende
Stad aan Zee al ontdekt? Zes to do's!
Alleen voor chocoholics.
Stramme spieren? Nooit van gehoord!
Ontdek het thema 'Hoe maakt u het?'.
Onze tips voor de hoogdag van het on(t)roerend erfgoed.
Onze bescheiden selectie voor het Gentse Filmfestival.
Halloween pompoen
Wat te doen op Halloween? Dit zijn onze tips voor een bangelijk griezelfeest.
Mensen op de boekenbeurs (c) Neil Van Craeynest
Boekenwurmen: hierheen!
Boekenmarkt
Boekenbeurs, tweedehandsboekenmarkt of uitverkoop: hier snuister je door duizenden boeken.
Bos met herfstkleuren
Bossen en dreven kleuren oranjerood en de lage zonnestralen werpen een prachtig licht door de uitgedunde boomkruinen. Het prachtige decor voor een heerlijke herfstwandeling - en een warme chocomelk met slagroom achteraf.
Eropuit met kinderen? Onze vrienden van UiTmetVlieg.be zetten de leukste uitstapjes voor families op een rij.
Stefan Ferlin © Evenbeeld
Gluur binnen in 2600 ateliers.
Deze zomer lig jij in bikini onder de kathedraal!
Cultureel verantwoord terrassen - ja, graag!
4x folklore in Vlaanderen
Ga naar de middeleeuwen zonder teletijdmachine.
Zondag blijven op veel plaatsen de auto's een dagje aan de kant.
Beleef de Gentse Feesten (19-28 juli 2019) zoals een echte Gentenaar.
Citytrip Genk - C-mine
Ideale bestemming voor een weekendje weg in Limburg.
Waar zijn de leukste plantenbeurzen en tuindagen?
De purp'ren hei staat in bloei.
Nachtraven, verenigt u!
"De restauratie van het Lam Gods live zien gebeuren, dat is heel fascinerend!"
"Het heeft me ervan overtuigd dat het om kunst met een grote K gaat."
Dit zijn onze favoriete plekken om UiTPAS-punten te sparen.
"De acteerprestaties waren top, de muziek en zang subliem."
Ken je snookergolf of boerengolf al?
Must-sees Brussel
Volg de gids, ontdek de hoofdstad.
8 leuke bestemmingen vlakbij het station.
Gratis in Antwerpen
Flaneren door 't Stad zonder een cent op zak.
Gratis in Gent
Eerste hulp bij een lege portemonnee.
"Iedereen zou dit eens gezien moeten hebben."
Deze loopjes zijn het trainen waard.
En klief als een vis in het water.
Gordelfestival
Sporters beleven meer.
© STAM Gent
Het perfecte uitje bij kwakkelweer.
5 musea waar je waarschijnlijk nog niet geweest bent
Nobele onbekenden onder de Vlaamse en Brusselse musea. Gratis met je museumpas.
In de 16de eeuw was Brussel the place to be. Een rondleiding door Bruegels favoriete stad.
Tips voor wie graag uit de hoogte doet.
Voor een frisse duik onder de blote hemel.
Filmophetstrand - openluchtcinema
Check hier de beste openluchtcinema's.
Vlieg neemt jouw kinderen mee op een heerlijk avontuur.
Groene Festivals - Dranouter
Duurzaam festivalplezier: hier.
Tips voor elke doelgroep op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart.
naailessen
Kies de cursus die bij jou past.
Vegetarische kookworkshops
Volg een workshop en maak van vegetarisch eten een feest!
Van Vlaamse meesters tot nachtelijk drukwerk.
Krokusvakantie 2019
Nog geen krokusplannen met je kinderen? Dat treft!
Grotten, tunnels, kelders en riolen: een handig lijstje voor de volgende hittegolf.
Museumnacht Antwerpen
Cultuur in de duisternis.
Openbare barbecueplekken in de stad
Hier kan je beestig braden.
Circus- en straattheaterfestivals
De leukste manier om te genieten van de zon.
Last van festivalitis? Nieuwe uitstap boeken is de beste remedie.
Onze redactrice trok voor het eerst naar Watou.
cursus keramiek
In de voetsporen van Patrick Swayze en Demi Moore
Familiefestivals
Geen vakantie zonder festival!
Slecht weer? Indoor speeltuinen to the rescue!
Traag is het nieuwe snel, of zoiets.
Sporten, zoveel leuker in groep!
Sporteldag
Je bent nooit te oud om te bewegen.
Gratis in Brussel
Lege portemonnee, toch veel plezier.
Waar cultureel verantwoord blokken?
Hemelvaart
Vijf tips om die vier hemelse dagen te vullen.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Taalcafés
Welkom in Babbelonië voor stadsklap en taaltalk.
Drie Zusters
Dit theater mag je niet missen.
Festivals voor foodies
4 tips voor wie de obligate hamburger beu is.
Experience Traps
Voor het te laat is!
Metalheads zijn lieverds.
© Ludovic Nolan
Een allebehalve conventionele beurs
Onze redactrice ging nog een laatste keer naar Horst.
De onmisbare 8 dansvoorstellingen
Dansvoorstellingen om naar uit te kijken
Christine and the Queens
Tien concerten die je niet wilt missen!
De Verborgen Parel in Mechelen
Weelderige wintertuin met een geschiedenis.
De Verborgen Parel in... Gent
Dit stadspaleis tussen Hema en H&M slingert je terug in de tijd.
De Verborgen Parel in... Averbode
Ijsjesfans: laat je gaan in de Lekdreef!
De Verborgen Parel in Brussel
Ontdek de cinemaparel in het hart van de hoofdstad.
Kom helemaal tot rust tussen de wolkenkrabbers.
Een van de meest romantische plekjes aan zee.
Een unieke site met indrukwekkende verhalen.
Scoor die topschijf!
Van een wandeling in de woestijn tot een echte bruine kroeg.
Puntjes sparen was nog nooit zo gemakkelijk.
Eerste Hulp Bij Digitale Noodgevallen.
Kwieke quizzers, hierheen!
Word zen als een monnik.
Jij hebt de kinderen, wij de leuke uitstapjes.
We zouden niet willen dat je verhongert!
Burn, boompje, burn.
Superdiverse activiteiten in Vlaanderen & Brussel
Cultuur is altijd een beetje reizen.
Moederdag
Geen beter geschenk dan een stevige portie quality time.
Citytrip Gent
Oefen alvast je coole huig-r.
Wie wandelt of fietst, die vindt.
Winterwandelingen aan de kust
6 tips voor een warme winterwandeling.
Feest voor jonge cinefielen!
Wie wordt Europees kampioen?