UiTinHuis

Het UiT-team inspireert je graag met vrijetijdstips voor thuis.

Nog meer ideeën in de UiT-agenda

6x thuis genieten van fotografie

Fotografie, da's de wereld zoals ze is, maar dan mooier. Of zoals je ze nog nooit zag. Smul ook thuis van de mooiste beelden, of ga zélf aan de slag als fotograaf.

Canvas gidst je door het online cultureel aanbod

Dankzij de initiatieven van de Vlaamse cultuursector kunnen we in ons kot nog genieten van cultuur. Zoveel digitaal aanbod van theater- en operavoorstellingen, concerten en museumbezoeken! Waar beginnen? Canvas helpt je graag op weg.
Willem Van Haecht

Win een kunstige puzzel

Met een schilderij van Willem van Haecht, in duizend stukjes.
Theater online: 5 voorstellingen voor beginners

Theater online: 5 voorstellingen voor beginners

Weet je niet goed of theater iets voor jou is? Wij pluisden het aanbod van podiumaanhuis.be uit en presenteren je vijf heerlijke en toegankelijke voorstellingen, perfect voor wie wil kennismaken met theater.

7 internationale musea om te volgen op sociale media

Sociale media lijken moeilijk te rijmen met de diepgang en rust die je in musea vindt. Sommige hebben de balans tussen inspiratie en entertainment perfect in de vingers.

Thuis met kinderen?

UiTmetVlieg.be geeft tips om van thuisblijven een feest te maken. Van kindvriendelijke podcasts tot straffe familievoorstellingen.

Hoe begin ik met een moestuin?

Tijd om te tuinieren, maar geen idee hoe je aan een moestuin begint? Met deze tips smul je binnen de kortste keren van je zelfgekweekte kruiden en groenten, zelfs op je vensterbank of je balkon. Smakelijk!

7x originele online workshops

Op zoek naar iets nieuws of een originele hobby voor thuis? Probeer een van deze zeven verrassende online cursussen en workshops.

Culinair in uw kot: dit zijn onze favoriete online kooklessen

We zijn met zijn allen gezegend of gedoemd (het is maar hoe je het bekijkt) om elke dag zelf achter het fornuis te kruipen. Voor zij die culinaire inspiratie zoeken, verzamelen we de 10 leukste online kooklessen en keukenpraatjes.