U bent hier:

Zes aanraders tijdens Brussels Design September

Zes aanraders tijdens Brussels Design September

Onze hoofdstad staat van 7 tot 30 september 2017 volledig in het teken van design tijdens Brussels Design September. Het programma dompelt je zowel onder in de Belgische als de internationale designwereld. Wij selecteerden zes aanraders tussen de meer dan 100 evenementen.

 1. Nieuw in 2017
  Er komen dit jaar enkele iconische plaatsen bij. Het Hortamuseum pakt uit met meubels van Spaans designer Nacho Carbonell en Bozar toont werk van de Brusselse ontwerper Ado Chale.

 2. Groene ontmoetingsplaats
  De vijvers aan de Vismarkt krijgen er met de installatie ‘Breathe’ enkele kamperfoelieplanten, olivijnstenen en een heuse patio bij. Dit is de ideale plek om te genieten van je picknick en te keuvelen in de gefilterde openlucht.

 3. Vintage design
  In Thurn & Taxis kan je terecht voor de Brussels Design Market. Meer dan 100 exposanten uit heel Europa bieden hier hun vintage design aan. Krijg je er maar niet genoeg van? Het vintage parcours leidt je langs de 23 beste adressen in Brussel.

 4.  Arts & Crafts parcours
  Goed nieuws voor fans van hedendaagse juwelen. Meer dan 20 werkplaatsen en boetieks stellen hun mooiste creaties voor.

 5. Pecha Kucha Night
  PechaKucha is Japans voor ‘geroezemoes’, maar het is ook een platform voor creatives om ideeën te presenteren in een standaard format van 20 afbeeldingen, die ieder 20 seconden blijven staan. De Brusselse Recyclart belooft het midden te houden tussen speed dating, jam sessions en impro.

 6. België boven
  In het Brussels Design Museum ten slotte, krijg je een overzicht van de Belgische designgeschiedenis.

 

Geen resultaten gevonden.