U bent hier:

WK op groot scherm

WK op groot scherm

Het spel met het balletje

Zing, schreeuw, stamp, juich! Voetbal is de belangrijkste bijzaak van de wereld. Het grootste deel van de wereld is in de ban van het WK 2018. Hoe zullen de Belgen het doen tegen Panama (18/6), Tunesië (23/6) of Engeland (28/6)? Wordt het een feest van lange adem, of blijft een zegetocht naar Moskou een verre droom?

Samen kijken = dubbele ambiance

Uiteraard wil je geen enkele match missen, en wat is er leuker dan je uitdossen in de kleuren van je favoriete land, een boel vrienden optrommelen en samen op café gaan kijken? Meer dan één cafébaas ontvangt je met open armen, lopende tapkraan en mega-flatscreen. Check hier waar je de matchen kunt volgen, op groot of net iets minder groot scherm.

Randplezier

Van zoveel voetbalgekte zou een mens op slag zin krijgen om zelf een balletje te trappen, zijn Panini-stickers te ruilen of gewoon goed te feesten. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Vlaming organiseert het: expo's rond supporterssjaals  of een wandeling  in het teken van de Rode Duivels. De Beursschouwburg in Brussel pakt uit met concerten, voetbalfilms en een heuse voetbalperformance. Een overzichtje van alles wat er rond het WK te beleven valt vind je hier.

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

(c beeld: Goosebumps Events)

Geen resultaten gevonden.