U bent hier:

Week van het Bos 2017

Week van het Bos 2017

Bos in de kijker

In de herfst zijn de Vlaamse bossen op hun allermooist. Het is het ideale seizoen voor de Week van het Bos. Dit jaar toveren we de bossen in gedachten om tot één groot sportveld - want wat is er leuker dan lopen, fietsen of gewoon spelen in het groen? De leukste sportclub is misschien wel het bos bij jou in de buurt, want waarom zou je in een sportzaal aan je conditie werken als je dat ook vrij en blij in de natuur kunt doen?

Boom-meditatie

Bewegen in de natuur doet sowieso deugd, maar het helpt als er wat leuke activiteiten worden georganiseerd die je samen kunt beleven. Wat dacht je van yoga in het groen, een boommeditatie of een zaklampentocht? Er zijn vertellingen en zelfs films in het bos, maar wie houdt van een echte uitdaging trekt naar het Provinciedomein in Huizingen waar Olympische Bosspelen worden gehouden.

Ontdek het hele programma

Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier wat er in Vlaanderen en Brussel allemaal te doen is tijdens de Week van het Bos!

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

Alle activiteiten tijdens de Week van het Bos

Van 9 oktober 2016 tot 7 oktober 2018

Week van het bos: Ecodroom 2018!

Deurne (Antwerpen), Provinciaal groendomein Rivierenhof

Beurs

Van 8 oktober 2017 tot 7 oktober 2018

Bomenwandeling in het Hagelands Bos (Tienbunderbos)

Rillaar, Domein Tienbunders

Begeleide uitstap of rondleiding

Week van het Bos