U bent hier:

Week van de Amateurkunsten

Week van de Amateurkunsten

To be an artist

Wie in zijn vrije tijd tekent, danst, toneelspeelt of muziek speelt is niet geneigd zichzelf snel 'kunstenaar' te noemen - en toch!

Tijdens de Week van de Amateurkunsten kunnen deze amateurkunstenaars eindelijk eens goed stoefen op zichzelf. In heel Vlaanderen en Brussel worden ze in het zonnetje gezet: van 27 april tot 6 mei kunnen artiesten of artiesten-in-spé voluit proeven van het rijke aanbod aan amateurkunsten in hun buurt. De WAK trapt dit jaar trouwens op 27 april af met het muziekfestival Lokale Helden - lees er hier alles over.

Kunst Buiten!

In 2017 gaat de WAK  de hort op onder de noemer 'Kunst Buiten!', en wel in heel wat betekenissen. Het gaat over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, je kunst binnenste buiten halen, maar ook over de plaats van kunst binnen onze samenleving. En een artiest kan altijd buiten de lijntjes kleuren...

Genoeg wijsheden rondgestrooid: jullie willen gewoon weten wat er in de buurt te doen is tijdens de WAK?

Je ontdekt het hieronder!

 Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt. 

Geen resultaten gevonden.
Week van de Amateurkunsten 2018