U bent hier:

Wat hebben de sterren voor jou in petto in 2018?

Wat hebben de sterren voor jou in petto in 2018?

 

WATERMAN (20 JANUARI– 19 FEBRUARI)

Liefde

Het jaar zet amoureus gezien een beetje blauw-blauw in voor jou, beste Waterman. Ontbreekt het je aan toewijding in de liefde? Ga te rade bij deze doorgewinterde conoisseur.

Werk

Probeer dit jaar je afstandelijkheid tegenover je collega's te laten varen, het zal ook je werk ten goede komen. Activiteiten als deze  zijn behoorlijk bevorderlijk voor de onderlinge sfeer. 

Gezondheid

Seriously, is dit  jouw idee over 'sportieve voornemens'? Echte (Water)mannen kiezen eerder hiervoor!

 

VISSEN (20 FEBRUARI – 20 MAART)

Liefde

Voor een koudbloedige ben je behoorlijk warmbloedig, beste vis. Zorg dat je hormonen  niet met je op de loop gaan. 

Werk

Vissen verdrinken ook in 2018 in het werk. Zoek een rustgevende hobby om je gedachten te verzetten.

Gezondheid

Aanvaard de kleine imperfecties van je uiterlijk, vis. We kunnen niet allemaal Matteo Simoni  zijn.

 

RAM (21 MAART – 20 APRIL)

Liefde

Tijd om de ooi bij de horens te vatten, beste ram, als je dit jaar nog die man/vrouw/X van je dromen wil veroveren. Dit UiTje  is alvast een goede voorzet.

Werk

Laat je niet opfokken door je baas, Ram, en weet dat in conflict gaan weinig oplevert. Probeer het een keertje anders aan te pakken - the soft way

Gezondheid

Maak van gezond eten dit jaar echt eens een prioriteit en schrijf je in voor deze cursus.

 

STIER (21 APRIL -20 MEI)

Liefde

Er zit een moeilijke periode aan te komen, Stier, waarin je wellicht wat afstand zal moeten nemen van je partner. Wen maar alvast aan het idee.

Werk

Je verslaving aan Stranger Things neemt problematische trekken aan, Stier. De boekhouding van je bedrijf is géén onaardse tijd-ruimtedimensie... Probeer niet te gaan zweven

Gezondheid

Beetje slapjes in de benen? Just do the move.

 

TWEELINGEN (21 MEI – 21 JUNI)

Liefde

Hmm, hoe zullen we het zeggen, Tweeling? Je bedoelt het goed. Maar je poging om je geliefde te imponeren komt ons toch wat... onvolwassen over. 

Werk

Voor jou dreigt dit jaar de bore-out - watch out! Ingrijpen is de boodschap, voor dit de overheersende vraag in je leven wordt.

Gezondheid

Roken is in 2018 het nieuwe swaffelen, Tweeling: totally not done. Kappen met die handel.

 

KREEFT (22 JUNI – 22 JULI)

Liefde

Kreeften die nog op zoek zijn naar de ware mogen zich verheugen: de sterren staan gunstig voor een ontmoeting met de Betekenisvolle Ander. Nog even oefenen bij deze meneer, en de buit is binnen!

Werk

Heb je het gevoel dat er niemannd ooit naar je luistert op de werkvloer? Ga bij deze man te rade voor heilzame therapie.

Gezondheid

Het is belangrijk dat je je frustraties ten volle van je afwerpt, Kreeft. Ga voor het hardere werk. Gruuuunt!

 

LEEUW (23 JULI – 23 AUGUSTUS)

Liefde

Heb je nu nog niets geleerd, Leeuw? Zolang je je partners uitsluitend ziet als begeerlijke stukjes vlees, zal je vergeefs op die biefstukjes jagen. Verleiden is een kunst

Werk

Geld maakt niet gelukkig, maar een béétje Leeuw wil toch ook liefst niet zonder vallen. Hoog tijd om te onderhandelen met je baas over een loonsverhoging, al is dit  misschien wel wat te hoog gegrepen.

Gezondheid

Rood vlees maakt Leeuwen agressiever dan nodig. Probeer toch eens de vleesconsumptie te minderen en schrijf je in voor een cursus.

 

MAAGD (24 AUGUSTUS– 23 SEPTEMBER)

Liefde

Wie niet waagt… juist, Maagd. Dit jaar mag het er dan eindelijk eens van komen: de eerste keer opera voor jou. Doe het voor deze ontmaagding maar zachtjesaan, en laat je naar leiden door je gevoel. 

Werk

Iemand op de werkvloer heeft het dit jaar op jou gemunt, Maagd - laat je niet uit het veld spelen. Je bent dan misschien onervaren, maar dom ben je niet. Zorg dat je sterk in je schoenen staat.

Gezondheid

Gevoelige maagden hebben traditioneel last van culturele melancholie. Een shotje Corsicaanse polyfonie helpt je door de donkerste dagen. 

 

WEEGSCHAAL (24 SEPTEMBER – 23 OKTOBER)

Liefde

Weegschalen die nog single zijn, mogen hopen in 2018 een nieuwe partner tegen de gilet te trekken. Om ervoor te zorgen dat die gilet voldoet aan de trendy mode van vandaag: laat u inspireren door zij die het kunnen weten.

Werk

Een aantal onverwachte tegenslagen brengt je uit balans, Weegschaal. Zoek naar een nieuw evenwicht, of je stevent af op de burn-out

Gezondheid

Die vervelende jeukaanvallen hebben een duidelijk aan te wijzen oorzaak. Onderzoek of je soms hiervan  last hebt. 

 

SCHORPIOEN (24 OKTOBER – 22 NOVEMBER) 

Liefde

Alle schorpioenen zijn onderhevig aan jaloezie, maar probeer toch binnen de grenzen van het redelijke te blijven, voor je eindigt zoals deze meneer.

Werk

Je stekelige opmerkingen tegenover collega's dreigen je zuur op te breken, Schorpioen. Vooral beledigingen aan het adres van deze persoon  zijn uit den boze.

Gezondheid

Last van de winterse donkere dagen? Dit festival  laat je het leven opnieuw van de lichte kant zien. 

 

BOOGSCHUTTER (23 NOVEMBER – 21 DECEMBER)

Liefde

Boogschutters die nu nog de pijl van Cupido niet gevoeld hebben moeten er in 2018 niet meer op rekenen - de sterren staan ronduit ongunstig voor de liefde. Mik liever op intimiteit die je elders kunt krijgen.

Werk

Op professioneel vlak lachen de sterren de Boogschutters wél toe: er ligt een ingrijpende carrièreswitch in het verschiet, die je levenskwaliteit grondig zal verbeteren. We willen niet alles verklappen, enkel dit: no more...

Gezondheid

Pas op voor fracturen in de hals, Boogschutters. Te veel omhoog kijken is Sammy-gewijs geen aanrader. 

 

STEENBOK (22 DECEMBER – 19 JANUARI)

Liefde

Steenbokken in een relatie gaan door een woelige periode. Je partner verdenkt je ervan gierig te zijn. Een cadeautje op tijd en stond kan geen kwaad, Steenbok!

Werk

Zit je al een uur op het toilet met het licht uit, in een poging die vervelende vergadering te vermijden? Wees dan maar gerust.

Gezondheid

Als je dan toch beslist om te blijven drinken, doe het dan tenminste met stijl, en verdiep je in de edele kunst van de oenologie.

Culturele horoscoop 2018