U bent hier:

Wat hebben de sterren voor jou in petto in 2017?

 

WATERMAN (20 JANUARI– 19 FEBRUARI)

Liefde

Ow ow, wat bruist het bij jou in de onderbuik, Waterman. Vooral bij puberende Watermannen is er vanalles op til, stuur hen als de bliksem eerst naar deze tentoonstelling.

Werk

Aanvaard nu eens gewoon dat de collega’s de collega’s zijn, beste Waterman, en dat zal je veel onnodige frustratie besparen.

Gezondheid

Vermijd koriander. Dat kruid smaakt écht naar Mr. Proper. Alternatieven vind je hier.

 

VISSEN (20 FEBRUARI – 20 MAART)

Liefde

Let op voor die zogenaamd beste vriend/vriendin van je partner: hij of zij voert iets in het schild. Neem je geliefde mee naar deze voorstelling, zodat hij beseft welke huiselijke troebelen hem boven het hoofd hangen.

Werk

Vissen verdrinken in 2017 in het werk. Zoek een rustgevende hobby om je gedachten te verzetten.

Gezondheid

Je weet dat zoveel drinken ongezond is beste Vis, waarom ga je er dan toch mee door? Wat zeg je? Omdat Hemingway op die manier een groot schrijver is geworden? Tsss…

 

RAM (21 MAART – 20 APRIL)

Liefde

Amoureuze Rammen nemen dit voorjaar best het heft in handen. Wil je die man of vrouw van je dromen alsnog veroveren, is het tijd om in actie te schieten. Ontvoer je geliefde en trakteer hem of haar op een romantische date. Waarheen? Hierheen!

Werk

Laat je niet opfokken wanneer de techniek het laat afweten, beste Ram – take it easy, take a Sisi. Of luister gewoon naar Henk Rijckaert en zijn remedies tegen Technostress.

Gezondheid

Last van stijfheid rond de heupen? Er is er eentje die daar wel weg mee weet.

 

STIER (21 APRIL -20 MEI)

Liefde

Van Stieren is het geweten dat ze vallen op langharige en kettingrokende schrijvers met een laag zelfbeeld. Mis dus vooral de komende Saint-Amour-tournee niet, Stier!

Werk

Je verslaving aan Game of Thrones breekt je zuur op, Stier. Je rendement daalt dit jaar zienderogen. Er zit maar één ding op: solliciteren bij het Gentse museum STAM.

Gezondheid

Beetje slapjes in de benen ? Zet 10 maart in je agenda en rep je naar De Roma voor een heilzame voorjaarsremedie.

 

TWEELINGEN (21 MEI – 21 JUNI)

Liefde

Tweelingen die nog op zoek zijn naar de ware mogen zich verheugen: de sterren staan gunstig voor een ontmoeting met de Betekenisvolle Ander. Let wel: informeer je op voorhand goed over de valkuilen van een leven met twee. Check dit voorbeeld van een duidelijke no no.

Werk

Je vindt in 2017 een nieuw elan in je job, en de komst van enkele nieuwe collega’s verbeteren de werksfeer aanzienlijk. Smijt je dus gerust op de dansvloer, maar ken jezelf: twee calvatonics is het maximum!

Gezondheid

Je haar belooft in 2017 sneller te groeien dan voorheen, Tweeling. Voor inspiratie rond nieuwe haarcuts, go west.

 

KREEFT (22 JUNI – 22 JULI)

Liefde

Kreeften die in 2016 een liefdesblessure opliepen hoeven zich niet in hun pantser te blijven verschuilen. Laat je genezen door de welbespraakte woorden van deze Albanese filosoof.

Werk

Dreigt 2017 all work, no play te worden? Geen prettig vooruitzicht, Kreeft, ingrijpen is de boodschap. Boek alvast een paar concerten om frustraties en verveling te kanaliseren, in het hardere genre bijvoorbeeld. Gruuunt!

Gezondheid

Zorg dat je niet gaat koken, Kreeft.

 

LEEUW (23 JULI – 23 AUGUSTUS)

Liefde

Het spijt me, Leeuw, maar de sterren zijn duidelijk: 2017 wordt het jaar van je quarter-life crisis. Probeer je hormonen in bedwang te houden, of er komen vodden van.

Werk

Vrouwelijke leeuwen mogen dit voorjaar hopen op een stevige promotie. Mannelijke leeuwen daarentegen wacht een moeilijk jaar vol spanning en concurrentie op de werkvloer. Nog tot maart brengt enkel dit soelaas.

Gezondheid

Rood vlees maakt leeuwen agressiever dan nodig. Probeer toch eens de vleesconsumptie te minderen en schrijf je in voor een cursus.

 

MAAGD (24 AUGUSTUS– 23 SEPTEMBER)

Liefde

Wie niet waagt… juist, Maagd. Dit jaar mag het er dan eindelijk eens van komen: de eerste keer opera voor jou. Doe het voor deze ontmaagding maar zachtjesaan, en laat je naar leiden door je gevoel. 

Werk

Hoe lang is het geleden dat jij opslag hebt gekregen, Maagd? Juist. Tijd voor een stevige trap onder je kont, en dan: naar de baas.

Gezondheid

Gevoelige maagden hebben traditioneel last van voorjaarsblues. Ga naar de dokter met de viool en begin maar al te dromen van de komende lente.

 

WEEGSCHAAL (24 SEPTEMBER – 23 OKTOBER)

Liefde

Weegschalen die nog single zijn, mogen hopen in 2017 een nieuwe partner tegen de gilet te trekken. Om ervoor te zorgen dat die gilet voldoet aan de trendy mode van vandaag: laat u inspireren door zij die het kunnen weten.

Werk

Een goede work-life balance is iets waaraan je moet werken, Weegschaal. In 2017 loop je risico op een burn-out, ga op tijd op de rem staan. Tenzij je natuurlijk gewoon liever uit balans bent...

Gezondheid

Die vervelende oorsuizingen aan je linkeroor hebben een duidelijk aan te wijzen oorzaak. De remedie? Iets minder van dit en iets meer van dat.

 

SCHORPIOEN (24 OKTOBER – 22 NOVEMBER)

Liefde

Alle schorpioenen zijn onderhevig aan jaloezie, maar probeer toch binnen de grenzen van het redelijke te blijven, voor je eindigt zoals deze meneer.

Werk

Je stekelige opmerkingen tegenover collega's dreigen je zuur op te breken, Schorpioen. Spraakwater lest de dorst, maar soms is zwijgen goud.

Gezondheid

Is een cursus Start-to-Run niet iets voor jou? Met jouw competitieve ingesteldheid loop je binnen de kortste keren iedereen van de baan.

 

BOOGSCHUTTER (23 NOVEMBER – 21 DECEMBER)

Liefde

Boogschutters die nog niet zijn getroffen door Cupido’s pijl moeten daar dit jaar niet op hopen. De sterren staan ronduit ongunstig voor de liefde. Koop eerder een hond.

Werk

Op professioneel vlak lachen de sterren de Boogschutters wél toe: er ligt een ingrijpende carrièreswitch in het verschiet, die je levenskwaliteit grondig zal verbeteren. We willen niet alles verklappen, enkel een tip van de sluier

Gezondheid

Boogschutters zijn gevoelig voor tennisellebogen en truckersdecolletés. Binnenblijven is de boodschap, ook bepaalde BV's doen dat.

 

STEENBOK (22 DECEMBER – 19 JANUARI)

Liefde

Steenbokken in een relatie gaan door een woelige periode. Een concert van bard Belcanto kan wonderen doen.

Werk

Roddelen is leuk, maar pas er wel mee op – voor je het weet is het jouw beurt, Steenbok. Probeer de negatieve energie een positieve twist te geven, door in te tekenen op een cursus lachyoga.

Gezondheid

Als je dan toch beslist om te blijven drinken, doe hetc dan tenminste met stijl, en verdiep je in de edele kunst van het whisky-proeven.

 

Onze tips
Culturele horoscoop