U bent hier:

Poëzieweek 2017

Zou je ook wel eens willen betoverd worden door mooie woorden? Wacht niet langer op een liefdesbrief en trek deze week naar de bib of de boekhandel. Warm je aan de wonderlijke woorden van dichteres en dichteressen en keer met een nieuwe blik en boordevol inspiratie naar huis terug.

Gedichtendag 2017

Op donderdag 26 januari vieren we Gedichtendag. Deze dag waarop zelfs de out-of-officeberichten van je collega's in rijmpjes spreken is de gedroomde start van de Poëzieweek (26 januari t.e.m. 1 februari). Dichters, woordkunstenaars en poëzieliefhebbers reizen doorheen Vlaanderen en Nederland om het metrische woord te verkondigen!

Poëzie in de bib

Knoop een gesprek aan met een dichter, hoor hoe hij met woorden goochelt of buig je over je eigen inspiratiebron op een van de workshops. Bijna elke bib in Vlaanderen heeft een dichter op visite. Benieuwd welke rijmpoëet jouw lokale bibliotheek onveilig komt maken? 

Jules Deelder

Het thema van de Poëzieweek is dit jaar 'Humor' en dus is het poëziegeschenk 2017, hoe kan het ook anders, geschreven door rebelse knar Jules Deelder.

Benieuwd naar wat er zo nog allemaal te beleven vat tijdens de poëzieweek? Check hier alle activiteiten tijdens de Poëzieweek.

Geen resultaten gevonden.
Poëzieweek 2017